עבור לתוכן

מחפש מסך למשחקים בתקציב עד 2000 . איך ה-BX2450 LED?

Featured Replies

פורסם

הכותרת סיכמה את הכל בצורה יפה, אבל חשוב לי שגם סרטים יראו טוב. חשוב לי שיראו מכמה שיותר זוויות, שלא יהיו מריחות במשחקים, שהתמונה תהיה באיכות טובה.

קראתי על המסך הזה המון ביקורות שהחליטו נחרצות כי הוא מצויין, אבל רציתי לדעת - האם יש מסכים טובים יותר?

חיפשתי בפורום וראיתי אינספור דיונים עליו, ובאף אחד מהם אין אלטרנטיבה אחרת ב-24" (וחשוב לי שיהיה לפחות 24).

ואל תציעו בבקשה את ה-23" של DELL, אני לא יורד מ-24". אפשר לעלות ל-26/7 אם יש שם אלטרנטיבות טובות יותר מה-BX2450 אבל בלי לצאת מגבולות ה-1900-2000 ש"ח בבקשה.

פורסם

חוצמזה שלא מבין את ההגיון שלך. מסך קונים פעם בהרבה שנים להרבה שנים. הדל חורג מהתקציב שלך ב 124 שקל שזה בערך מנה שווארמה וסרט.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא קטן.

אבל היי, מה הסיכויים שאין מסך טוב יותר ב-24 אינץ' או יותר? בבקשה, אני אקח כל הצעה שתיתן.

פורסם
  • מחבר

כמובן שהוא האופציה הבאה שלי, השאלה היא האם יש הבדלים שמצדיקים 750 שקל נוספים. מעניין איפה אני יכול להסתכל על שני המסכים אחד ליד השני...

פורסם

ברור ששווה. אני עובד בשנים האחרונות על מסכי IPS ו PVA ובכל פעם שאני חייב לשבת מול TN אני מתבאס. אין מה להשוות. מסך המחשב הוא הפרמטר הכי חשוב לטעמי בחוויית המשתמש שלא לדבר על בריאותו.

פורסם
  • מחבר

אבל 750 שקל :(

עד כמה השיפור יכול להיות גדול? זה לא שה-BX2450 הוא בשחור-לבן.

פורסם

שמע, למה 750 שקל? אם כבר תקנה את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764951 ותחסוך 1350. הם לטעמי פחות או יותר באותה הרמה.

פורסם
  • מחבר

ההפרש ביניהם הוא 750 שקלים, וזה הרבה. אני רוצה לוודא בביטחון מוחלט שהמסך המוצע מצדיק את ההשקעה הנוספת.

פורסם

אני חושב שאתה מסתכל לא נכון על הדברים.

אם האופציה היא את ה TN המאפן לעומת ה DELL המצויין כי אתה "חייב" 24 אינטש אז הדל הוא היחידי לטעמי שעונה על הבקשות שלך, כלומר

אבל חשוב לי שגם סרטים יראו טוב. חשוב לי שיראו מכמה שיותר זוויות, שלא יהיו מריחות במשחקים, שהתמונה תהיה באיכות טובה.

אני חושב שלשימושים שלך,לשלם יותר מפי שתיים בשביל ההבדל מ 23" ל 24" בגודל זה ממש לא חכם במיוחד לאור העובדה שמהתגובות שלך אין לך עודף של כסף לזרוק:

http://www.displaywars.com/23-inch-16x9-vs-24-inch-16x10

למה? כי ההבדל בגודל זניח, ונכון שה IPS של ה 24" יותר טוב מה IPS של ה 23", אבל למטרות שלך זה לא ממש משנה ולא שווה את ההפרש האדיר במחיר, כי הפאנל של ה 23" מספיק טוב כדי לענות על הדרישות שלך.

אם תגיד לי שאתה צריך יותר "שטח עבודה" כי אתה תכנת ועובד עם 700 חלונות פתוחים, אז אגיד לך שתקנה שני מסכי 23" ותקבל המון יותר שטח מ 24" בפחות כסף, אבל המעט שטח נוסף שתקבל מה 24 לעומת ה 23 לא שווה את ההפרש בכסף.

אם תגיד לי שאתה רוצה לראות סרטים ו/או משחקים בגדול אז אגיד לך ששווה ללכת על LCD 32" ולשלם את ההפרש (כמובן אחד עם פאנל טוב) כי ההבדל בין 23" ל 32" בסרטים ומשחקים ניכר ושווה לטעמי את הכסף (כמובן כתלות במרחק הצפיה שלטעמי צריך להיות לפחות כמטר). אבל לשלם יותר מפי שתיים בשביל עוד טיפה שטח בסרטים ובמשחקים זה מיותר לחלוטין.

לקנות מסך 24" נחות , כשיש מסך 23" מצויין בפחות כסף בשביל עוד סנטים זה ממש לא לעניין. אם בכל זאת יש לך עודף כסף לזרוק, אז לפחות תקנה מסך שיענה על הדרישות שלך.

פורסם

אם אתה מצפה לוודא בבטחון מוחלט משהו שהוא סובייקטיבי לחלוטין, אתה הולך להמשיך לטחון פה מים עוד הרבה זמן...

פורסם
  • מחבר

יש בזה משהו.

ראיתי הרבה שמתלוננים שב-2311H יש גוסטינג במשחקים מהירים כמו משחקי FPS (ואני משחק הרבה כאלו). גם הביקורת הזו ממש לא מחמיאה לו.

אני אלך להסתובב היום ומחר בתקווה למצוא חנות שמציגה את המסך הזה בתצוגה לצד מסכי TN.

פורסם

אם אתה רגיש ל GHOSTING או INPUT LAG אז לך על ה 2209WA. הוא יותר טוב משניהם במובנים אלו ובא עם פאנל 8 ביט אמיתי ולא 6 ביט + A-FRC.

פורסם

כמובן, אם אתה באמת רגיש לghosting, אתה תראה את זה בכל מסך LCD ללא יוצא מן הכלל (אולי חוץ ממסכי ה120HZ). אבל רוב האנשים לא כל-כך רגישים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים