עבור לתוכן

מחפש ספק כח דגש על אמינות עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

מחפש ספק כח שהדגש העקרי הוא אמינות. שיחזיק כמה שיותר שנים.

חברה מוכרת.

רעש ממש לא משנה.

משהו בגודל 600W או 550W יתאים.

תקציב עד 600 ש"ח

צריך להחזיק לוח עם פנטיום 4 ישן

מארז עם 4 מאווררים 120ממ

ועוד כמה צרכנים קטנים

(ספק בגודל 550 600 זה אובר קיל אבל אני משער שזה יתרום בעמידות ליותר שנים)

תודה

פורסם

לדעתי 550 - 600 זה אוברקיל. אם אתה רוצה לקחת מקדם בטחון לצורכי אמינות, 500 W יספיק לדעתי.

אני יכול להמליץ אל Enermax, יש לי אחד כזה שעובר בכמה מחשבים מאז 2005, ונכון להיום מחזיק פנטיום 4 prescott. דגם EG375P-VE Noisetaker 375. הריץ מחשבים שונים בהצלחה, גם Pentium D אם כרטיס מסך

בהרבה שרתים היה מקובל לשים ספקים של Delta (שהיו להם ספקים אם Active PFC כבר לפני 10 שנים), אבל היום Delta יחסית זולים (כמו Hec ו FSP) ואני לא בטוח שהם עדיין באותה איכות כמו שהיו (אבל בכל מקרה גם היום האיכות שלהם דיי טובה, רק לא בטוח שהיא כמו Enermax)

אם אתה צריך אמינות תבדוק גם :

שהחומרה של המחשב עדיין במצב טוב - אין קבלים מנופחים, אין אבק, תחליף חומר קירור במעבד ובציפסט, וכו

תבדוק SMART בכונן הקשיח ותוודא שאין שם התראות. אם יש - תחליף את הכונן.

תקינות של ציוד אחר שמחובר למחשב - למשל שלא יקרה שהמסך עומד לקצר, ובסוף יקצר וידפוק את המחשב

תגן אל המחשב אם UPS ו/או מגיני ברקים מתאימים

פורסם
  • מחבר

תודה

רק לחדד קצת את השאלה: המחשב מריץ תוכנת זמן אמת שכל נפילה שלו תגרור עלויות גבהות

ההנחה שלי שאם אני לוקח ספק 550W נניח והצריכה בפועל היא 200W אז הוא יחזיק יותר שנים

(לאומת צריכה של 400W - אז הספק מתחמם יותר, פאן מסתובב יותר מהר ועוד)

האם הנחה זו נכונה?

פורסם

בעיקרון מרווח גדול יותר של עוצמה עודפת הוא אכן עדיף , אבל המערכת שלך לא צורכת הרבה , ובהתחשב בעובדה שהספקים שהצעתי לך הם בעלי תקן זרמים גבוהה 80+ , לקיחת ספק בעוצמה גבוהה יותר לא יתן מאומה ביחס לספק "חלש" יותר ...

פורסם

יכול כן לתת :

כמה שאתה פחות מעמיס את הספק אתה מקבל ripple נמוך יותר, וזה ישנה לרכיבי חומרה אחרים של המחשב (לא לספק) - סיכוי נמוך יותר לקבל קבלים מנופחים בלוח למשל

כמו כן תן למחשב להיות קר עד כמה שניתן - אוורור מארז חזק וכו

פורסם

ספקים איכותיים הם די אמינים. יותר חשוב אם כן שיהיה אל פסק.

פורסם
  • מחבר

אני יבחר באחד הספקים של ENERMAX

למארז אני לוקח Lian-li שני מאווררים קדימה ואחד מאחורה

יהיה גם UPS

נשאר לבחור קרור למעבד

פורסם

רק תיזהר מסדרת הNAXN, אנרמקס לא מייצרים אותו, ואם אתה רוצה מקסימום אמינות ובוחר באנרמקס אז אתה רוצה משהו שהם מייצרים.

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה על סדרה ספציפית?

קצת קשה לי להבין את ההבדלים ביניהם

(מודו או פרו הבנתי)

פורסם
  • מחבר

די התכנסתי ל ENERMAX

לא ברור לי מה ההבדל בין הסדרות Liberty ECO ל 82 ל 87 עבור אותו סדר גודל של הספק

פורסם

חסכון בחשמל. למערכת שעובדת 7/24 תמיד משתלם לקחת את הספק הכי "ירוק" / חסכוני כי הוא יחסוך בחשבון חשמל יותר מהעלות של עצמו (בהשוואה לספקים האחרים) תוך זמן לא ארוך. כמובן אם זה לא אל חשבון אמינות וכו

פורסם
  • מחבר

אחלה

ובין 82 ל 87? (סה"כ סדרה יותר חדשה אני מניח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים