עבור לתוכן

SSD סרט כחול

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660

שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדש

קניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320

והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונות

אחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת Bluetooth

אח"כ כשחיברתי EXPRESSCARD

לאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקע

מספרי הסטופים במסכים הכחולים משתנים

ניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיל

יש לציין שהתקנתי את כל העידכונים של WIN7 כולל הSP

עוד יש לציין שכשהמחשב נדלק הוא נכאילו נכבה שניה אחרי ואחרי זה מתחיל לעבוד עוד יש לציין שעשיתי לכרטיסי הזכרון דיאגנוזה של וינדוס וניסתי לשנות את הIDE ולא עזר

אני אובד עצות עזרו לי

פורסם

תבצע התקנה נקיה בלי כל הקישקושים של טושיבה

פורסם

כפי שאמרו מעליי, כאשר התקנת את המערכת הפעלה אשר מיועדת מתלכתחילה לחומרה של הנייד עם הSSD יצרת כאן בלאגן. תתקין את המערכת הפעלה נקייה לחלוטין ותבדוק אם הכל נפתר.

פורסם
  • מחבר

איך אני משיג התקנה של WIN7 בלי התוספות של טושיבה

פורסם

קונה.

הפורום הזה נקי לחלוטין מפיראטיות לכן לפני שתגלוש לכיוון הזה אני אמליץ לך לא לשאול בכלל כאן.

פורסם

למה שהוא יקנה מערכת הפעלה אם כבר יש לו אחת שהגיעה עם המחשב באופן חוקי?

פורסם

מכיוון שהמערכת הפעלה שהגיעה עם המחשב שלו עוברת מודיפיקציה של טושיבה, אין לו שום דרך להשיג דרך טושיבה מערכת הפעלה נקייה.

פורסם

כל ההורדות של מערכות ההפעלה שמוצאות להורדה באתרים פיראטיים - חוקיים. אותם קבצים אתה יכול למצוא באופן חוקי באיזשהו אתר הורדה של מייקרוסופט שכרגע איני זוכר את הקישור (בגוגל תמצא)

כל עוד אתה עושה אקטיבציה של מערכת ההפעלה אונליין ואתה מקבל "הודעה חיובית" שהמוצר שלך הופעל בהצלחה, המערכת הפעלה שלך חוקית (את הקוד תוכל למצוא על מדבקה מתחת לנייד)

פורסם

מכיוון שהמערכת הפעלה שהגיעה עם המחשב שלו עוברת מודיפיקציה של טושיבה, אין לו שום דרך להשיג דרך טושיבה מערכת הפעלה נקייה.

איזו מודיפיקציה?

פורסם

בואו נירגע

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495

הורדה בחינם . חוקי ל 90 יום . דרך מיקרוסופט

תירשם . במילוי הפרטים תירשום שאתה עובד בתחום ה IT .

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי להגיע אל ההורדה

והאם אני יוכל לאקטב אותה עם הסיסמא שיש לי על הנייד

פורסם

סביר להניח שלא.

לכל יצרן של ניידים, יש מערכת הפעלה נקיה, שכאשר אתה מתקין אותה על המחשב של היצרן, הוא מזהה זאת, ועובר אקטיבציה בלי להכניס שום קוד.

אם זה חוקי או לא, אני לא יודע.

פורסם

תלוי בגירסת המערכת שיש לך .

אבל פה מדובר בניסיון להבין מאיפה הבעיה לכן לבצע התקנה נקיה חוקית

פורסם

לא כלכך הבנתי על מה אתה מדבר, אבל זה לא משנה.

העובדה היה שיש לו מערכת הפעלה חוקית שהוא קיבל עם המחשב (זאת לפחות נקודת ההנחה שאני יוצא ממנה) ושיש לו מסכים כחולים. ההמלצה שלך עבורו היא לקנות, מחדש, מערכת הפעלה חדשה. אחלה פיתרון! :xyxthumbs: ::)

פורסם

מה שצריך להיות חוקי זה הרשיון(שיש לו מודבק מאחורי המחשב), את קבצי ההתקנה זה לא משנה מאיזה חור באינטרנט הוא יוריד /ישיג משכן/WHATEVER רק צריך לוודא שהוא מוריד את הגרסא המתאימה לרשיון שברשותו.

כל עוד הוא ישתמש בגרסה שמתאימה לרשיון שברשותו לMS לא ייגרד כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים