פורסם 2002 במרץ 1223 שנים היום קיבלתי את הH.D החדש של MAXTOR.אבל הWIN XP לא מצליח לזהות את הכונן, והביוס כן. וגם בדוס אין אפשרות להיכנס לכונן.הכונן על SLAVE.איך אני יכול לפרמט אותו או לעשות FDISK בWINXP?
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים קח דיסקט הצלה של Win9x, תכניס אותו ותעלה את המחשב.ואז תעשה פורמט/Fdisk לכונן החדש.
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים תכנס ל-CONTROL PANEL ול-ADMINISTRATIVE TOOLS.שם יש לך Computer Management ואז יפתח לך חלון. בצד שמאל תראה STORAGE ותחתיו תקיש על DISK MANAGMENT.תבחר את הכונן מהרשימה תעשה כפתור ימני ו-FORMAT.
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים נכון ב XP וב 2K יש מנהל התקינים ל HD שם הם מזוהים צריך רק להגדיר דרך התוכנה פרטישין לפרמט וזהו
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים NTFS יותר טוב בתנאי שאתה לא הולך לעבוד עם MULTI BOOT . אם אתה רק עם XP ו/או 2000 אז NTFS זה אחלה. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.