פורסם 2011 ביוני 614 שנים לפני מספר ימים קניתי הארד דיסק חדש שמחולק לשני מחיצותהעתקתי על אחת המחיצות תוכן חשוב ואחרי יומיים עשיתי פירמוט על המחיצה הראשית של הכונן הנוכחי (לא על הכונן החדש)ונעלמה לי המחיצהאיך אני מחזיר את המחיצה עם החומר הקייםתודה וערב מעולה
פורסם 2011 ביוני 614 שנים שלום לך האמת די הסתבכתי מי נגד מי. הכי טוב שתביא צילום מסך של מנהל הדיסקים. וגם תשתמש ביותר פירוט מה בידיוק עשית. האם יש לך מערכת תקינה שעולה ?
פורסם 2011 ביוני 614 שנים מחבר זה לא הפרמוט הראשון שלייש לי הארד דיסק 640 גיגה של ווסטרן דיגיטל שמחולק ל-3 מחיצות ואף פעם לא נעלמה לי מחיצה אחרי פירמוטשבוע שעבר קניתי הארד דיסק 500 ג'יגה של ווסטרן מחנות וביקשתי מהם שיחלקו לי אותו, הבאתי להם את המחשב והם הרכיבו וחילקו לי אותוהכל טוב ויפהאחרי יומיים פירמטתי כמו כל פעם ובחרתי במחיצה של ה-640 ג'יגה הראשיתאחרי ההתקנה נעלמה לי מחיצהיש לי מערכת הפעלה מקורית שקניתי windows 7 home premium
פורסם 2011 ביוני 614 שנים א. אין לי עניין בך אלא בתקלה שמציקה לך. אתה לא צריך להצתדק או משהו כזה, זה לא רלוונתי למקרה,אם אתה טירון או בוגר ממר"מ. ב. הכוונה במערכת שעולה הייתה אם כרגע אתה יכול להעלות את המחשב או שזה בילתי אפשרי בגלל המחיצה שנעלמה אם אני מבין נכון בדיסק של 640 גיגה. טוב, תתכונן ללילה לבן תוריד את GPARTED ( יש אותה כאן במדור הורדות וכמובן בגוגל ), תצרוב אותה על CD, תעשה איתה בוט ותראה מה בידיוק קרה למחיצה הסוררת.
פורסם 2011 ביוני 614 שנים מחבר המערכת עולה כרגילהתקנתי על המחיצה בכונן הישן אני יוריד את התוכנה ויבדוק מה עלה בגורלה, תודה על העזרה בינתיים
פורסם 2011 ביוני 614 שנים תכנס למנהל דיסקים: לחיצה עם כפתור ימין של העכבר על computer ובחירה ב"ניהול" ואז קליק על disk managementאם אתה רואה את המחיצה האבודה בלי אות כונן אז תלחץ עליה עם כפתור ימין של העכבר ותקצה אות לכונן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.