עבור לתוכן

האם שווה להשקיע ב GTX 580 עבור מחשב לgaming

Featured Replies

פורסם

לא שווה.

הנה לך סיפור אמיתי:

שני חברים שלי קנו לעצמם מחשבים לפני משהו כמו שנתיים וחצי. שני המחשבים היו כמעט אותו דבר, אבל חבר א' קנה GTX260 ב1000 ש"ח וחבר ב' קנה GTX280 ב 2000 ש"ח.

חבר ב' כל הזמן ירד על חבר א' והשוויץ בכמה שהמחשב שלו יותר טוב, אפילו שלשניהם MW וMW2 שהם כל הזמן שיחקו בהם רצו חלק לגמריי בהגדרות המקסימליות.

עברה שנה ומשהו, ויצא משחק ארור בשם METRO 2033. לשניהם המשחק לא פעל טוב בהגדרות המקסימליות. אבל בזמן שחבר ב' הסתפק בלהוריד את ההגדרות הגרפיות בשביל שיפעל לו איכשהו בסדר, חבר א' הלך ומכר את הכרטיס שלו ב500 ש"ח, וקנה לעצמו HD5870 יד שניה ב1500 ש"ח.

שניהם שלמו 2000 סה"כ בשביל כרטיסי המסך שלהם, אבל עכשיו חבר א' צוחק אחרון עם מחשב שעדיין מתמודד עם כל משחק עכשווי בצורה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

chaos תודה רבה על הסיפור :yelclap:

כנראה שאני אלך בדרך שאתה מציע ...

פורסם

סיפור נחמד אבל לא הייתי מוציא ממנו מסקנה חד משמעית, שהרי הוא מתבסס על מקרי קצה בלבד. משחק קליל יחסית מצד אחד,

ומשחק כבד באופן מוגזם בצד שני, שגם עם 5870 הוא יקרטע ב-fullhd על הגדרות מקסימאליות.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים שזה רק סיפור אחד ואכן שהמשחקים בו הם דוגמא דרסטית, אבל חוץ מהסיפור של chaos יצא לי לקרוא עוד והחלטתי לפני כבר על כרטיס דרג ביינים, תודה על זה שאכפת לך syndrom

שיהיה אחלה יום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים