עבור לתוכן

הודעת שגיאה בעת ניסיון לשחזר IMAGE [תמונה]

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מנסה לשחזר SYstem Image.

עברת מכונן קשיח, ממנו יצרתי Image, לכונן SSD.

את ה Image שמרתי על כונן חיצוני.

כל ההליך נראה שמתנהל כהרגלו [הפעלת המחשב מה Recovery CD, בחירה ב Restore using an Image, וכן הלאה], אך ממש כאשר הפעולה מתחילה, אני מקבל את השגיאה הבאה:

climsy_20110601_160045.jpg

ישנן הצעות?

נכון לעכשיו אני בין שמים לארץ ???

פורסם

אתה מנסה לשחזר במקרה מחיצה/כונן שגדולים יותר מנפח ה-SSD?

ה-SSD מזוהה (אתה יכול לבדוק באמצעות הקשת הפקודה Diskpart כפי שנאמר בהודעת השגיאה)?

עדיין לא ניסיתי בעצמי לשכפל כונן קשיח ל-SSD, אבל באופן תיאורטי ייתכנו מספר בעיות שימנעו את הפעולה בתוכנות מסוימות, או בעיות לאחר השחזור (SSD alignment לדוגמה).

פורסם
  • מחבר

תודה.

1. ה SSD הוא בן 96 גיגה, וגודל ה Image הוא 76 גיגה.

2. ה SSD ב BIOS מזוהה, אבל אני לא מצליח להבין אם הוא מזוהה ב Diskpart. ממש לא ברור לי איך מבררים את העניין שם.

3. עשיתי שכפול כזה בעבר, ואמנם אחד מחברי הפורום העיר שה alignment לא טוב, אבל אין בעיה להמשיך ולהשתמש בכונן.

אולי הכונן החיצוני קצת דפוק?

אנסה לחקור ולעדכן

תודה!!!!

פורסם

מתוך Diskpart אתה צריך לכתוב List Disk כדי לקבל רשימה של כל הכוננים (או מחיצות) שבמערכת. משם גם תוכל לבצע כל מיני מניפולציות אם יהיה בכך צורך.

דרך שאולי פשוטה יותר היא לנסות גם עם תוכנה אחרת. אם אתה מחפש תוכנה חינמית אני יכול להמליץ על Clonezilla. אם גם בתוכנה אחרת מתרחשת בעיה דומה אז אולי מדובר בבעיית חומרה כלשהי, אם בתוכנה אחרת השכפול עובר בהצלחה, אז כנראה שמדובר במגבלה מסוימת של הכלי של Windows, או שבכלי הזה יש לבצע פעולות מקדימות/נוספות כדי לבצע את השחזור ל-SSD.

פורסם
  • מחבר

כמו תמיד - תודה רבה!!!

מדובר על מחשב ישן ומגעיל, שבעליו לא מוכן לוותר עליו [הכסף לוחץ].

אנסה את שני הדרכים ואם יהיה צורך - אעדכן!!!!!

תודה תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים