עבור לתוכן

מכירים עוד תוכנות חוץ מ-CoreAVC שתומכות ב-CUDA של nVidia ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אתם מכירים עוד תוכנות חוץ מ-CoreAVC שתומכות ב-CUDA של nVidia ?

תודה

פורסם

אתה מדבר ספציפית על מפענחי וידאו או באופן כללי?

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר ספציפית על מפענחי וידאו או באופן כללי?

מפענחים ונגנים.

פורסם

SPLASH PRO יודע לעשות שימוש גם בריבוי ליבות וגם בכרטיסים גראפים כדי לפענח ולהריץ סרטים.

הוא משתמש במקודדים מובנים שמותאמים לתוכנה.

יש לו גם פילטרים יחודיים (שלא פועלים כברירת מחדל) שמעבדים ומציגים תמונה משופרת.

יש שני סוגי נגנים בעולם.

SPLASH PRO, וכל השאר.

פורסם

^ מסכים לגבי Splash Pro

NoamS,

אתה מחפש נגנים התומכים בהאצת חומרה. CUDA היא אחת האפשרויות למימוש.

זה פחות רלוונטי עבורך על איזו שפה\טכנולוגיה מימשו את האצת החומרה לפענוח, כל עוד העבודה נעשית.

כמעט כל נגן היום מספק האצת חומרה.

אגב CoreAVC כבר לא מחייב תמיכת CUDA להאצת חומרה. היום הוא עובד גם עם DXVA כך שניתן להפעיל האצת חומרה עם כרטיס AMD למשל.

פורסם
  • מחבר

^ מסכים לגבי Splash Pro

NoamS,

אתה מחפש נגנים התומכים בהאצת חומרה. CUDA היא אחת האפשרויות למימוש.

זה פחות רלוונטי עבורך על איזו שפה\טכנולוגיה מימשו את האצת החומרה לפענוח, כל עוד העבודה נעשית.

כמעט כל נגן היום מספק האצת חומרה.

אגב CoreAVC כבר לא מחייב תמיכת CUDA להאצת חומרה. היום הוא עובד גם עם DXVA כך שניתן להפעיל האצת חומרה עם כרטיס AMD למשל.

נכון ולא נכון.

אני אכן מחפש פתרונות פענוח התומכים בהאצת חומרה.

אבל הטכנולוגיה כן משנה. (אם לא נתיחס לCoreAVC אלא יותר בכלליות) מי שיש לו ATI/AMD פתרון מבוסס CUDA למשל לא יתאים לו (רק דוגמא).

ספלאש בהחלט עשה רושם טוב :)

מכירים עוד?

תודה

פורסם

אבל הטכנולוגיה כן משנה. (אם לא נתיחס לCoreAVC אלא יותר בכלליות) מי שיש לו ATI/AMD פתרון מבוסס CUDA למשל לא יתאים לו (רק דוגמא).

כשאמרתי שסוג התמיכה פחות רלוונטי עבורך, התכוונתי עבורך - כבעל כרטיס Nvidia (הכל נתמך).

אם היה לך כרטיס AMD כנראה שלא היית שואל איזה נגן תומך האצת חומרה עם CUDA בלבד או מאילו תוכנות "להמנע" :)

בכל מקרה, אולי יעניין אותך ArcSoft SimHD פלאגין ל-Total Media Theater, המבצע Upscaling מ-SD / DVD ל- HD.

כנ"ל TrueTheater HD ב-PowerDVD. לשני הפיצ'רים יש אופטימיזציות CUDA (ותומכים גם בפתרון של AMD).

פורסם
  • מחבר

כשאמרתי שסוג התמיכה פחות רלוונטי עבורך, התכוונתי עבורך - כבעל כרטיס Nvidia (הכל נתמך).

אם היה לך כרטיס AMD כנראה שלא היית שואל איזה נגן תומך האצת חומרה עם CUDA בלבד או מאילו תוכנות "להמנע" :)

בהחלט ;)

בכל מקרה, אולי יעניין אותך ArcSoft SimHD פלאגין ל-Total Media Theater, המבצע Upscaling מ-SD / DVD ל- HD.

כנ"ל TrueTheater HD ב-PowerDVD. לשני הפיצ'רים יש אופטימיזציות CUDA (ותומכים גם בפתרון של AMD).

Upscaling ?

זה פשוט מגדיל את הפריים, לא? כל נגן עושה את זה. קצת antialiasing כדי שזה לא יראה מפוקסל... אבל זה עדיין לא HD.

פורסם

כן, כל נגן יכול למתוח את התמונה על רזולוציה גבוהה יותר (בשילוב "החלקה" כזאת או אחרת)

אבל פה מדובר באיזה אלגוריתם מתוחכם יותר, שצורך כנראה לא מעט משאבים. התוצאה הסופית תדבר בעד עצמה.

אבל עזוב, סתם נתתי דוגמא.

לגבי האצה בסיסית של פענוח, שאלה יותר פרקטית תהיה "אילו נגנים אינם תומכים האצת חומרה",

או שאפשר להתעמק בהשוואות ניצול משאבים (יעילות), איכות פיצ'רים לשיפור תמונה ותמיכת פורמטים...

את הבדיקות שלי עשיתי והגעתי למסקנה ש- Splash Pro / Ex לוקח בגדול, אפילו שלא כל הפורמטים נתמכים, ושהוא יחסית צנוע מבחינת הגדרות.

פורסם

אני משתמש בSPLASHPRO לתוכן HD, איך התוכנות שהזכרת בUPSCALING לעומת הSP?

פורסם

אני משתמש בSPLASHPRO לתוכן HD, איך התוכנות שהזכרת בUPSCALING לעומת הSP?

באתר של splash היה פעם איזכור לפיצ'ר עתידי SD to HD Upscaling, שלא מוזכר כיום.

אני מבין מהמפתחים שהתכונה כביכול פוצלה ל-2

Technologies included in this project are available in Splash:

1) Splash uses always the best available upscaling algorithms

2) Detail Boost is available in Splash PRO as a standalone feature.

http://www.mirillis.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=373&p=1602&hilit=upscaling#p1602

האמת לא יצא לי להשוות upscale שלהם בשילוב detail boost אל מול הפיצ'רים של powerdvd / total media theater וכו'...

לא שמתי לב שנעלם לו ה- SDtoHD, ולא חשבתי על detail boost כעל המחליף שלו. אני גם ככה צופה רק ב-HD :) אבל שווה לבדוק.

אגב, לפותח התרד, Splash Pro משתמשת ב-PureVideo לפענוח בכרטיס אנוידיה,

אבל גרסאת Splash EX תומכת האצת CUDA ב-export (קידוד), אם זה מעניין אותך...להעלות ל-youtube וכו'. האמת אחלה פיצ'ר בשביל נגן.

פורסם
  • מחבר

הממ לא יודע

בהרצה הראשונית ספלאש עשה רושם טוב

בעיקר כי טמפרטורת המעבד המסכן שלי לא עברה את החמישים ומשהו מעלות.

אבל בהרצות הבאות הטמפרטורה שלו עלתה ל60 פלוס מינוס. שזה אותו דבר כמו bsplayer pro עם coreAVC...

(מעבד Core2Duo בלפטופ. בגלל זה בעצם פתחתי את השרשור. להריץ HD על לפטופ בלי שהוא יתחמם יותר מידי...)

פורסם

הממ לא יודע

אבל בהרצות הבאות הטמפרטורה שלו עלתה ל60 פלוס מינוס. שזה אותו דבר כמו bsplayer pro עם coreAVC...

(מעבד Core2Duo בלפטופ. בגלל זה בעצם פתחתי את השרשור. להריץ HD על לפטופ בלי שהוא יתחמם יותר מידי...)

תשווה ניצול CPU ממוצע בין הנגנים על אותו הסרט (בלי פיצ'רים לשיפור תמונה \ motion2 וכו')

אם ההבדל קטן, הגיוני שלא תהיה השפעה מורגשת על הטמפ'. בכל אופן 60 מעלות לא כזה נורא. כמה מע' במנוחה ?

הSplash הדגול אפילו לא עולה במחשב שלי.

http://www.mirillis.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=1030

גורם לי להיות מה זה סקפטי לגבי ה"גדולה" של הנגן הזה.

חבל. ניסית גם את הגרסא האחרונה 1.8.0 ? היו כמה שיפורי יציבות מאז 1.6.0.

אל תשכח ש-splash הוא יחסית שחקן חדש בתחום (שנה וחצי בערך)...

פורסם

הממ לא יודע

תזכור שגם כרטיס המסך יכול להתחמם, ובתורו להשפיע גם על הטמפרטורה של המעבד.

למעשה בשימוש בCUDA יש סיכוי שהכ.מסך יתחמם יותר מאשר בשימוש בDXVA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים