פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים עשיתי אוברקלוק של 50 מהץ לזכרון ו20 מה"ץ לליבהאין לי קירור והכל אבל הכל עובד יציב כמו שור... 3DMARK לא מצייץוזה ממש מעלה לי את ביצועים...אני שואל אם בלי קירור אפשר לעשות אוברקלוקינג? או שזה ממש שוחק את הכרטיס אפילו שזה יציב.. כי לא שיחקתי םה עם מתח או משהוזה מעלה משמעותית את המעלות ה50 מה"ץ וה20 האלה?
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים זה מעלה משמעותית את המעלות ה50 מה"ץ וה20 האלה? אתה שואל אותנו ?! זה רק אתה יכול לאמר..ולפי מה שאמרת זה משפיע באמת ! :-\ כל הכבודאם אתה רוצה לבדוק מה עם הכרטיס אז פתח את המארז ושים עליו יד לראות כמה הוא חם..ואגב כשאתה אומר שאין עליו קירור אתה מתכוון שלא הוספת קירור ושהוא עדיין הם המאוור והסינק שבאיםעם הכרטיס או שגם את זה אין ?!
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים מחבר קירור סטוק. בקיצור אני רוצה להשאיר את זה קבוע... הוא לא ימות?בואו תראו את הדילמה, נגיד שיש לכם מעבד באוברקלוק סופר יציב אבל מה, וא עם הרבה מתח אז זה מסוכן?אז פה אין מתח ועשיתי אוברקלוק עם קירור סטוק, זה גם מסוכן? כי הכל יציב.
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים קירור סטוק. בקיצור אני רוצה להשאיר את זה קבוע... הוא לא ימות?בואו תראו את הדילמה, נגיד שיש לכם מעבד באוברקלוק סופר יציב אבל מה, וא עם הרבה מתח אז זה מסוכן?אז פה אין מתח ועשיתי אוברקלוק עם קירור סטוק, זה גם מסוכן? כי הכל יציב. אם אתה רוצה לשמור על תכולת החיים של הכרטיסים שלך, עדיף שתקנה קירור. זה הרי ידוע שהתחממות יתר של כרטיס מסויים גורמת לו נזק..
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים הוא ידפק עם הזמן , תשים איזה מאורור מסכן של 50 מ"מ וזהו הוא יעשה את העבודה כמו שצריך.
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים אצלי הכרטיס מסך עם אובר-קלוק כבר יותר משנה וחצי, הוא עדיין עובד טוב כמו ביום הראשון.וכמובן שלא השארתי אותו עם הקירור סטוק שהגיע איתו (למרות שגם הוא היה מספיק) , החלפתי לVolcano6CU שיושב לו על הליבה, ועוד קירור לזכרונות..*הOC הושם בביוס של הכרטיס, כלומר הוא קבוע בOC.
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים ידוע שOC שוחק את חיי הכרטיס גם אם תשים לו קירור נאות מומלץ לעשות זאת בתקופה שיש השפעה רצינית על הביצועים לשם הפחתה בשחיקה .
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים ברור שכל המרה שמבצעים שוחקת את החלק המומהר, אבל תלוי איזה חלק במחשב.כרטיסי מסך נשחקים פחות מהר ממעבדים לדוגמא.
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים ברור שכל המרה שמבצעים שוחקת את החלק המומהר, אבל תלוי איזה חלק במחשב.כרטיסי מסך נשחקים פחות מהר ממעבדים לדוגמא. בגלל השחיקה לא מומלץ להמהיר כשלא צריך . במיוחד שהדרישות המומלצות הם 'קטנים' מיכולות המחשב. בלי קשר מה ממהירים
פורסם 2003 בנובמבר 3021 שנים אם זה מאה אחוז יציב גם אחרי הרבה מאמץ אז השחיקה ממש קטנה.גם אם היא קיימת היא תראה את השפעותיה רק בעוד כמה שנים טובות, שהכרטיס גם ככה בטח כבר יהיה עמוק עמוק בתוך הר חריה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.