עבור לתוכן

המלצה לראוטר שלא בעייתי עם L2TP.

Featured Replies

פורסם

אז אחרי חווית המוות הקליני שהראוטר שלי עבר היום והחזרתי אותו מן המתים, התחלתי לחשוב בכיוון של ראוטר חדש.

הראוטר הנוכחי הוא EDIMAX BR6204WG, יש לו בעיה ידועה בעבודה עם חייגן L2TP בקצבים של יותר מ7מ"ב (יש לי 12) בהוט+בזק בינלאומי.

מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר.

אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום.

לכן אשמח להמלצה על ראוטר שמוכח שהוא יודע לעבוד עם חייגן L2TP במהירויות גבוהות (12 ואולי בעתיד גם 20-30).

ובנוסף עוד כמה שאלות:

א.יש לי ראוטר מסוג D-LINK DI-524, האם הוא סובל מאותן בעיות או שהוא יודע לעבוד עם L2TP במהירויות גבוהות?

ב. האם הבעיה בL2TP היא ספציפית של בזק בינלאומי או שבכל ספקית אני אחווה את אותן בעיות?

תודה רבה.

פורסם

מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר.

אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום.

גם עם חייגן זה לא בדיוק משתפר. גיימר עשוי לעזור קצת.

לדעתי מרבית הנתבים המודרניים יהיו בסדר. אל תשכח שה6204Wg הוא נתב מאוד ישן שהחומרה שלו היא בת 5 שנים לפחות.

יש כאן כמה אנשים שיש להם גיימר ב014, כלומר חיבור חייגן, מקווה שיראו את האשכול הזה ויוכלו להמליץ לך.

פורסם
  • מחבר

תודה. :xyxthumbs:

אני יודע שעם חייגן זה לא בהכרח גן עדן אבל בטוח יותר טוב מעכשיו.

מה לגבי הראוטר הזה:

TP-Link nLITE TL-WR740N

הוא מאוד מאוד זול רק 110 ש"ח, אני לא צריך טווח קליטה גבוה, כל המכשירים מחוברים פיזים חוץ מסמארטפון שנמצא חצי מטר מהראוטר

כך שזה לא שיקול,

מבחינת התמודדות עם קצבים גבוהים דרך חייגן הוא יתמודד בכבוד?

פורסם

גם ה d-link שברשותך לא יתמוך L2TP.

מה שאתה צריך זה את ה TP-LINK 841 :xyxthumbs: (אתה יכול להשיג אותו גם דרך חברת התשתית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים