פורסם 2011 במאי 2314 שנים שלום וברוך הבא לפורום.ערוך בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקים.אם יש לך שאלה על אסמבלי, שאל אותה כאן בפורום.חוץ מזה, הועבר לפורום low level.
פורסם 2011 במאי 2314 שנים מחבר אני רוצה לעשות מבוך והסתבכתי עם זהאני לא מצליח לעשות שהדמות ה X יזוז ימינה שמאלה למעלה למטה מישהו יכול לעזור לי ? Model SmallStack 100hDataSegcleaner db " $"player db "X$"CodeSegStart: mov AX,@data mov DS,AX call clear call playerr call moveplayerr:lea dx,[player] mov ah,09h int 21h retmove : mov bl , 0 mov dl , 15 mov dh , 6 mov ah,02h int 10h retclear :mov ax,03hint 10h retExit: mov ah,4ch int 21h Ideal
פורסם 2011 במאי 2314 שנים שוב:ערוך בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקים.ערוך את ההודעה הראשונה בנושא ושנה בה את הכותרת (ולמשהו יותר אינפורמטיבי מ"פרוייקט באסמבלי").חוץ מזה, ערוך את ההודעה האחרונה שלך ושים את הקוד בתוך תג קוד (כפתור שנראה כמו #).הנושא הנוסף שפתחת נמחק. אין לפתוח שני ת'רדים על אותו נושא. קרא בבקשה את חוקי הפורום.
פורסם 2011 במאי 2314 שנים כרגע, מה שאתה עושה זה:1) לקבל את המיקום על המסך2) להדפיס משהו למסך (ולדרוס את הערכים שקיבלת מקודם)3) להגדיר את מיקום חדש במסך שלא קשור לכלום (לפי הכתובת של PLAYER למעשה - שאין לזה שום משמעות).4) אתה מגיע לLABEL ששמו PLAYER ומבצע RET לכלום.אני ממליץ לך לתכנן את הפעולות שאתה רוצה לעשות, ולרשום את זה במילים בצורה מסודרת. רק אחרי שתכננת, תתחיל לכתוב, לא הפוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.