עבור לתוכן

המלצה לראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים יקרים, אשכול והודעה ראשונים שלי בפורום הזה.

אז ככה, ברשותי ראוטר של NetGear WGR614 V6 והוא שווק חיים כפי הנראה, לוקח לי הרבה זמן להתחבר מהאייפון אליו, דרך האייפון אני מוריד על 60 קילו בייט (יש לי 2.5 מגה אינטרנט) מחולק ל-2 מחשבים.

לחבר שלי יש 1.5 מגה אינטרנט עם גם 2 מחשבים והורדתי מאותו שרת על 160 קילו בייט בערך.

כשאני מנסה להתחבר עם האייפון אליו הוא 95% לא מתחבר ואני צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב, ואז זה מתחבר.

בקיצור, אני רוצה המלצה לראוטר מ-KSP, בין 150 ל-300 שקל, שיגיע לרדיוס של בערך 50 מטר, שינצל את כל הרוחב פס שלי ואני יתחבר אליו במהירות ללא שום בעיות.

תודה רבה לכם, חג שמח ושבוע טוב ! :)

פורסם

אל תמהר להספיד אותו.

נסה לעדכן קושחה לעדכנית ביותר, נסה גם לבצע Reset ולהגדיר את כולו מחדש.

כשאתה מצפין את האות האלחוטי תשתמש בהצפנת WPA2.

לגבי מהירות ההורדה הנמוכה שאתה מתאר, ככל הנראה היא נובעת מעומס על ספקית האינטרנט שלך.

פורסם
  • מחבר

אל תמהר להספיד אותו.

נסה לעדכן קושחה לעדכנית ביותר, נסה גם לבצע Reset ולהגדיר את כולו מחדש.

כשאתה מצפין את האות האלחוטי תשתמש בהצפנת WPA2.

לגבי מהירות ההורדה הנמוכה שאתה מתאר, ככל הנראה היא נובעת מעומס על ספקית האינטרנט שלך.

היי חבר, אפסתי אותו כבר כמה פעמים את הראוטר, בין היתר גם מהכפתור מאחוריי הראוטר וגם בהגדרות עצמן.

אתמול עדכנתי לקשוחה העדכנית, אני לא רואה שום שיפור, אני עם WEP.

לגביי הספקית אינטרנט, במחשב אני מוריד על 300 קילו בייט - על המקסימום ש-2.5 מגה אינטרנט מאפשר לי, לכן כפי הנראה הבעיה היא בראוטר.

פורסם
  • מחבר

לא WEP, אלא WPA2.

במחשב הנייח אתה מוריד אותו מקור?

לא, לא מאותו מקור.

וזה לא קשור לאבטחה ידידי, בדקתי איך זה מתחבר גם כאשר לא הייתה סיסמא בכלל.

עריכה: שמתי סוג אבטחה : WPA-PSK זאת האפשרות היחידה של WPA שיש לי בהגדרות וזה לא נותן לי להתחבר אליו בכלל.

פורסם

אם אתה לא מוריד אותו מקור, אתה לא יכול לקבוע בוודאות שהנתב גורם לאיטיות בחיבור הלאחוטי.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מוריד אותו מקור, אתה לא יכול לקבוע בוודאות שהנתב גורם לאיטיות בחיבור הלאחוטי.

אוקיי ומה הגורם לחיבור האיטי?

פורסם

עומס על השרת ממנו אתה מוריד, הגבלות כלשהן שהשרת מבצע וכו', או לחילופין עומס על ספק האינטרנט שלך.

רק לשם הבדיקה, תוריד את אפליקציית Speedtest לאייפון ותראה מאיפה נובעת הגבלת המהירות.

פורסם
  • מחבר

עומס על השרת ממנו אתה מוריד, הגבלות כלשהן שהשרת מבצע וכו', או לחילופין עומס על ספק האינטרנט שלך.

רק לשם הבדיקה, תוריד את אפליקציית Speedtest לאייפון ותראה מאיפה נובעת הגבלת המהירות.

באתר של בזק לבדיקת מהירות אינטרנט, למרות שיש לי 2.5 מגה אינטרנט, הוא מראה לי מעל 3 עד 3.5 מגה אינטרנט.

באפליקצייה באייפון זה מראה לי תמיד בראוטר שלי פחות מחצי מגה.

פורסם
  • מחבר

אתה בודק מול שרת בישראל נכון?

בדקתי במחשב דרך האתר של בזק לבדיקת מהירות אינטרנט, ובאייפון גם עם אפליקציה של בזק לבדיקת מהירות אינטרנט.

ככה שאני מאמין שכן, מול שרת בישראל.

פורסם

תנסה לשנות את ערוץ העבודה של הנתב. זה לא נראה לי הגיוני ש 2.5 מגה יוגבלו ע"י תקן האלחוט.

כמו כן, יש לך אפשרות לחבר מכשיר אחר לנתב באמצעות אלחוט? (לפטופ, מחשב נייח עם כ. רשת מתאים וכו').

פורסם

זה יכול לקרות אם הוא מרוחק מהנתב. את בדיקות הביצועים הללו הוא צריך לעשות באותו חדר בו נמצא הנתב.

פורסם
  • מחבר

תנסה לשנות את ערוץ העבודה של הנתב. זה לא נראה לי הגיוני ש 2.5 מגה יוגבלו ע"י תקן האלחוט.

כמו כן, יש לך אפשרות לחבר מכשיר אחר לנתב באמצעות אלחוט? (לפטופ, מחשב נייח עם כ. רשת מתאים וכו').

ניסיתי להחליף ערוץ, זה לא עוזר.

ניסיתי לבדוק את זה ממחשב נייח אחר בבית - אותו בעיה, 0.56MB אינטרנט.

זה יכול לקרות אם הוא מרוחק מהנתב. את בדיקות הביצועים הללו הוא צריך לעשות באותו חדר בו נמצא הנתב.

בדקתי מהאייפון את הבדיקה כאשר הייתי 20 ס"מ מהראוטר.

אני מבין שהבעיה היא בראוטר, אז אני אשמח להמלצה על ראוטר, אח שלי קנה ראוטר מ-KSP : ‏Edimax Mimo nMax BR-6524n

והוא לא המליץ לי עליו, הוא אומר שהקליטה בו נמוכה, והוא המליץ לי על ראוטרים של LinkSys.

אז אני אשמח להמלצה על ראוטר בין 250-300 שקל, משהו שישדר לי לרדיוס של 50 מטר בערך, ינצל את כל הרוחב פס שלי ושזמן החיבור אליו יהיה מיידי.

פורסם

רדיוס של 50 מטר ממש אינו אפשרי בציוד בייתי. אם אתה מחפש ראוטר בייתי במחיר שציינת תוכל להתבסס על ה-941 של TP-LINK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים