עבור לתוכן

DIRT 3 - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

אבל זה לא כיף, אני רוצה להתחרות, לא לעשות חראקות באיזה מגרש חנייה..

:hizuk:

• תגובות 99
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני ממש מצטער עבור אלו שלא מוצאים אתגר במשחק היחיד. את האמת, בקושי נגעתי בו. הוא מאוד משעמם.

אבל אני לרגע לא מצטער שקניתי את המשחק ואני נהנה כבר יותר מעשר שעות במולטי! הוא מאתגר, כיף לשחק בו, וממש חבל שרוב האנשים פה מפספסים את כל הגאוניות של המשחק הזה שלא תמצאו בSP! (הקהילה שלו די קטנה ואף פעם לא פגשתי בישראלי)

פורסם

אבל זה לא כיף, אני רוצה להתחרות, לא לעשות חראקות באיזה מגרש חנייה..

זה בדיוק האומנות, להכנס להחלקות ולצאת מהן בצורה כמה שיותר מדוייקת, לשלוט ברכב בצורה מקצועית, והדבר הזה גם ישפר את ביצועיך על המסלול, המשחק הזה הוא לא NFS ולא כל המטרה שלו היא לנסוע הכי מהר שאפשר אלה לעבור מקטעים בצורה הטובה ביותר בדרכי עפר ואבנים.

פורסם

זה בדיוק האומנות, להכנס להחלקות ולצאת מהן בצורה כמה שיותר מדוייקת, לשלוט ברכב בצורה מקצועית, והדבר הזה גם ישפר את ביצועיך על המסלול, המשחק הזה הוא לא NFS ולא כל המטרה שלו היא לנסוע הכי מהר שאפשר אלה לעבור מקטעים בצורה הטובה ביותר בדרכי עפר ואבנים.

אומנות או לא אומנות - יש שחקנים שרוצים נטו Rally בלי כל השטויות שמסביב. :-\

פורסם

אז שישחקו LFS..

פורסם
  • מחבר

מישהו פה משחק עם הגה ?

אני בלבטים בקניה של Logitech G25

פורסם

נראה לי ממש קשה לשחק בכזה משחק עם הגה, חבל להשקיע כל כך הרבה ולהתבאס, בדקת איך זה איפשהו ?

אני עם בקר של 360 וזה ממש כיף לשחק עם זה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי רק מסרטונים ב YOUTUBE ..לכן קצת קשה להחליט.

פורסם

אני משחק עם FORMULA VIBRATION (לוגיטק) לא ההגה הכי טוב בעולם אבל עושה את העבודה ופשוט כיף.

משחק כזה חייב הגה. אולי באמת עם מקלדת הוא יותר קל אני לא יודע, לא ניסיתי.. עם הגה הוא לא הכי קל אבל כיף בצורה אדירה.

כשיהיה כסף אולי נקנה משהו יותר ברמה בנתיים הוא סבבה.

פורסם
  • מחבר

^ טוב לדעת, מחובר למחשב ? או קונסולה ?

פורסם

אני רק מחשב

פורסם

זה סתם בגלל המחירים בארץ, שווה לבדוק כמה זה עולה מחוץ לחור הזה.

פורסם

מה ההבדל תכלס בין G25 לG27 ? ההבדל מחירים לא קטן

הייתי מת לשים יד על הG25 רק לא במחירים שפה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם. רק עכשיו התחלתי לשחק במשחק הזה, וניסיתי לשחק בלי העזרים הדפוקים האלו (כל הכיוון אוטומתי והעצירות), אבל האוטו פשוט מחליק לי יותר מדי..

איך בדיוק נוהגים בצורה יותר נורמלית ואיך עושים דריפט טוב? יש איזה טיפים לסיבובים אמיתיים יותר?

משחק בגיימפאד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים