עבור לתוכן

לא מופיעים קבצי וידיאו בפיירפוקס 4

Featured Replies

פורסם

לא מופיעים לי קבצי וידיאו באתרים שונים. כלומר, אתר שנותן קישור צפייה לסרט מיוטיוב, אני פשוט לא אראה שיש קובץ וידאו, הוא פשוט לא נמצא. אין בעיה לנגן וידאו מיוטיוב למשל.

פורסם

אני, כאמור, חושב שזו בעיה עם אחת מההרחבות שלך. יש לך הרחבות אבטחה או הרחבות ל- youtube? אם אפשר, עדיף כבר שתצרף רשימה מלאה של כל ההרחבות שלך.

משתמש ב- Adblock או הרחבה דומה? אם כן, יכול להיות שאיפשרת קישורי youtube re מתוך youtube ולא מאתרים חיצוניים. נסה לבטל זמנית את Adblock ולגשת שוב לאתר עם סרט מוטמע.

copy.pngurl.pngfavicon.icofavicon.icofavicon.ico

פורסם
  • מחבר

שביטלתי אותו זה אכן עבד בסדר גמור. עכשיו איך אני עולה על מה שחוסם את הוידיאו?

פורסם

את מה ביטלת, את ה- adblock?

אם כן, תפעיל מחדש וגש לאתר שבו יש וידאו מ- youtube שנחסם. כשהאתר יגמור לעלות, פתח את ה- Open blockable items של adblock (הדרך המהירה ביותר היא CTRL-Shift-V). אלמנטים שנחסמים יהיו בצבע אדום. אתה מחפש משהו שנחסם מהדומיין של youtube, קרוב לוודאי מסוג סקריפט, אובייקט או object subrequest. כשתמצא, תעלה לכאן את כתובת האלמנט שנחסם ואת הפילטר שחסם אותו (מופיע בהמשך השורה) ונראה איך צריך לתקן את הפילטר.

אגב, אתה עובד עם פילטרים משלך או עם filterset מוכן? אם אלו פילטרים שלך אפשר פשוט לתקן, אבל אם זו הרשמה ל- filterset חיצוני, כנראה שידרש white list filter.

copy.pngurl.pngfavicon.icofavicon.icofavicon.ico

פורסם
  • מחבר

מדובר היה בפילטר של יוטיוב. באתר אחד זה סקריפט, בשני זה אובייקט. הסיבה שהוא קיים היא שהוא חוסם פרסומות ביוטיוב. מסתבר שהוא חוסם גם קישורים של יוטיוב. אני כמעט בטוח שבפיירפוקס 3 הוא לא חסם קישורים. מה שעשיתי זה באתרים ספציפים אני רוצה לראות את הקישורים, נתתי חריג.

פורסם

הפילטר שלך לא נכון. אני חוסם את הפרסומות בסרטונים בלי לחסום את הסרטונים עצמם. מה הפילטר?

פורסם
  • מחבר

הפילטר שלך לא נכון. אני חוסם את הפרסומות בסרטונים בלי לחסום את הסרטונים עצמם. מה הפילטר?

נראה לי גם. הפליטר זה youtube.com. אם יש לך פילטר אחר, אני אשמח

דרך אגב, יש לי פילטרסט של ישראלליסט

פורסם

WTF? אם אתה חוסם את yutube.com, איך בדיוק אתה מצליח לראות משהו מ- youtube? הרי גם ב- http://youtube.com הפילטר הה יתפוס. וברור שהוא יחסום הכל, לא רק פרסומות. הרי בשיטה הזו אתה יכול לחסום את * - הפילטר הזה יתפוס כל פרסומת שבעולם כמעט, אבל ישאיר לך מעט מאוד אתרים שיעבדו.

אז איזה פילטר כן? שאלה מעניינת. האמת היא שמעולם לא הגדרתי פילטר ל- youtube, הפרסומות שם נחסזמו ע"י פילטר שכבר היה לי. למעשה אני הופתעתי לגלות שיש פרסומות בסרטונים... אבל הלכתי לנגן עכשיו כמה ובדקתי מה Ablock חוסם וע"י איזה פילטר. והזוכה הוא (תופים):

.doubleclick.net/$third-party

האמת היא שזה לא ממש מפיע, הרי גוגל רכשה את double click בדי הרבה $$$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים