עבור לתוכן

עזרה עם בחירת מארז של אנטק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

מעוניין במארז חדש למערכת עם קירור Mugen 2, ועם כרטיס מסך HD5670 קירור פסיבי.

מה שחשוב לי זה שקט, עוד פעם שקט, ואם אפשר פילטרים. טווח מחיר עד 350 +/- למארז.

מגבלת גובה - עד 48 ס"מ. המארז יעמוד בתוך ארונית עם פתחי איוור בשני הצדדים.

3 האפשרויות של אנטק הן

סונטה

300

סולו

המלצות והסברים יעזרו

תודה

פורסם

ה- 300 הוא מארז גיימינג, כלומר קודם כל איוורור ואח"כ כל השאר. בסונטה ובסולו יש יותר התמקדות בשקט על חשבון יכולות הקירור. למשל ב- 300, דיסקים קשיחים מחוברים ישירות לכלוב הכוננים (עד כמה שהבנתי, בכל אופן) ואילו בסולו מחברים אותם דרך גומיות לשיכוך רעידות ויש אפילו אפשרות לתלות אותם על כבל אלסטי. אבל למיטב זכרוני, הסונטה והסולו חורגים בצורה משמעותית מהתקציב שלך בעוד שה- 300 ישאיר לך לא מעט עודף.

copy.pngurl.pngfavicon.icofavicon.icofavicon.ico

פורסם

הSOLO חורג, הSONATA תלוי בגרסא אבל לא אמור לחרוג, אם יש באפשרותך לחרוג קלות ולהשיג SONATA 3 ELITE לך על זה. בכל מקרה הכרטיס כמו שציינת פאסיבי כך שכדאי לנסות למקם אותו כך שיוכל לנשום, וכאמור זה לא הדגש העיקרי בSONATA / SOLO.

פורסם
  • מחבר

תודה

אני יכול למצוא את כולם בעד 370 ש"ח - כך שזו לא הבעייה

השאלה מי יענה על הצרכים שלי - כולל גודל הקירור שכתבתי והגובה בארונית

אם יש coolmaster מאד שקט ועם פילטרים בכזה תקציב גם הולך

... וכאמור זה לא הדגש העיקרי בSONATA / SOLO.

למה התכוונת ?

פורסם

קח למשל את ה- 300 - כל החלק הקדמי שלו הוא mesh. זה מאפשר מעבר מקסימלי של אוויר, אבל מאפשר גם מעבר מקסימלי של רעש. בסונטה/סולו, החלק הקדמי אטום (ולכן מפחית רעשים) והאוויר נכנס מחריצים בצדדיו, כלורמ אפשר להעביר דרכו הרבה פחות אוויר.

כי ה- 300 תוכנן כמארז גיימינג, כלומר מארז שבו ישבו רכיבים חמים במיוחד (מעבד חזק, כרטיס מסך לוהט) ולכן תיכננו אותו בראש ובראשונה לקירור מקסימלי. הסונטה והסולו מתמקדים יותר בשקט על חשבון הקירור (במיוחד הסולו).

copy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם
  • מחבר

תודה

ומה עם התאמת המארז לתכולה שציינתי ? אין בעייה של זרימת אוויר וכו" ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים