פורסם 2012 באפריל 1213 שנים נחשפה גרסת אספנים למשחק בשם - Hitman: Absolution Professional Edition. הגרסא תכלול artbook בכריכה קשה, דיסק "making of" וחבילת נשקים שנקראת "Agency Gun Pack" והיא תכלול אקדח, שאטגן וSMG חדשים: Agency Jagd P22G: A modern top-tier pistol Agency HX UMP: Powerful high-caliber SMG Agency SPS 12: Brutal semi-automatic shotgun המשחק צריך לצאת השנה, עוד אין תאריך מדוייק.
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים SSAO מ-High ל-Medium יש שיפור ביצועים מורגש, על חשבון רזולוצית ההצללה.גם הבדל האיכות בין 4xMSAA ל-2xMSAA לא גדול (כש-FXAA פעיל), לעומת הפרש הביצועים ביניהם
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים במערכת שלי קיבלתי ממוצא של 24 FPS שהכל על מקסימום כולל רזולוצית מסך 1920X1200 . זה מעט מאוד לצערי.
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים אז ככה, יש BENCHMARK בהגדרות של המשחק:עם כל ההגדרות על MAX , וש MSAAX2 . הקצב פריימים הממומצע הוא 45 (מקסימום 55 , מינימום 36)עם כל ההגדרות על MAX , ללא MSAA , הקצב פריימים הממומצע הוא 59 (מקסימום 128, מינימום 57)איזה הבדל מטורף !!! בשני המצבים כמובן המשחק שחיק לגמרי, אבל לא רואה שום הבדל בין זה ש MSAA הוא 0 ל 2.דיברו על זה ברשת שאין הבדל ורק עכשיו אני מבין (1920X1200 ).משחק יפיפיה.
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים אני משחק עם 2xMSAA ומחזק ל- 2xSGSSAA ב-nvinspector. בנוסף מוריד SSAO ל-normal (בבאנץ' מקבל 51fps~). נראה יותר טוב מ-4xMSAA (כי המשחק מפוצץ ב-shader aliasing ש-MSAA לא מתמודד טוב) ורץ כ-35%~ יותר מהר. בכל אופן רוב הזמן הביצועים טובים הרבה יותר בזמן המשחק מאשר בבאנץ', ככה שמצאתי את ה-sweet spot שלי. עריכה: טוב נראה שבדומה ל-Max Payne 3, גם פה מדובר ב-2 שיטות AO שונות, כאשר high זה HDAO שלא בהכרח נראה יותר טוב (אלגוריטם שונה לגמרי), המלווה בפגיעת ביצועים קשה. הנה השוואה שעשיתי ל-Hitman: 2xSGSSAA + SSAO High http://img94.imageshack.us/img94/7026/hma2xsgssaassaohigh.png 2xSGSSAA + SSAO Normal http://img853.imageshack.us/img853/6547/hma2xsgssaassaonormal.png שימו לב במקרה הזה SSAO Normal מספק ביצועים טובים יותר בכ-55% !! (התמונה כוללת ניטור FRAPS) כאשר הבדלי האיכות גובלים בהעדפה אישית. אני יותר אוהב את הטכניקה של normal (נראה לי שזה HBAO), אז הרווח כולו שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.