עבור לתוכן

חוות דעת בנוגע לספק כוח + מארז

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על המארז NZXT Phantom, הנה קישור לאתר של היצרנית:

http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/phantom

מבחינת סירקולציית אוויר וכו' וכו'.

ועוד שאלה, אני מחפש לקנות ספק כוח חדש.. היום אני יודע שהספקי כוח של Seasonic די מובילים בתחום,

רק לא יודע איזה לקנות. חשבתי ללכת על 750W, משום שאולי צפויים שדרוגים בעתיד,

ותכלס לא רוצה להגיע למצב שעם השידרוג אצטרך גם לשדרג ספק כוח חדש.

פורסם

יש הרבה ביקורות חיוביות על הפאנטום, נראה כמו מארז טוב

לגבי הספק, עדיף שתרשום מה המפרט הנוכחי ומה השדרוגים הצפויים אפילו בהקצנה ואפשר יהיה להתאים לך ספק מתאים. תקציב גם יעזור

פורסם
  • מחבר

כן נראה לי אלך על ה 750W.

בנוגע למחשב שאני הולך לקנות, הנה מפרט:

cue-v5ti14z8m8.jpg

בנוגע לשידרוגים, תשמע בעיקרון זו מערכת שאני לא רוצה לגעת בה יחסית הרבה זמן.. אני לא מהאלו שמשדרגים כל איזה חודשיים חלקים

אבל כשכן אחליט, כבר בטח בשוק יהיו חלקים חזקים יותר שיצרכו יותר חשמל, ולכן חשבתי ללכת על ספק של 750W ליתר ביטחון.

כי כמו שאמרתי, לא רוצה להגיע למצב שבעתיד אני קונה חלק חזק ופתאום אומרים לי תחליף גם ספק כוח.

המארז אני אקנה אותו מ RSM, ואז ישר אקפוץ איתו ל KSP לקנות את המחשב :>

פורסם

במפרט שלך יש 700 ש"ח שנזרקים באויר סתם

את הזכרונות עם אותם תזמונים ואותה מהירות אפשר לרכוש ב 100 ש"ח פחות

את הכרטיס מסך אפשר לרכוש גם כן עם קירור צד שלישי אבל עם OC (שזה אומר שמראש בחרו לך ליבה בעלה יכולות) אתה יכול לרכוש ב 40 ש"ח פחות.

SATAIII לא יתן לך כלום בדיסק מכני שבקושי עובר את הגבולות של SATAI ואתה יכול לקחת דיסק עם אותם ביצועים ב 150 ש"ח פחות.

ספק כח - הכרטיסים החד ליבתיים הכי טובעניים היום יעבדו בקלות עם ספקי 500W וישאירו לך מרווח תמרון של יותר מ 100W. גם אם תיקח ספק 600W אתה מראש מוכן לכרטיסים החד ליבתיים הכי חזקים שעתידים לצאת (כל עוד לא ישנו את הספציפיקציות של ה PCIe ואז גם כך תצטרך להחליף מערכת).

תסתכל על המפרט הזה, הוא כמו שלך ב 700 ש"ח פחות:

486010511.png

פורסם
  • מחבר

טוב, בנוגע לכ.מ. שכנעת אותי.

בנוגע לזיכרון, WTF, מה הקאצ' פה? חחח. כאילו איך זה שיש הבדל של כ-100 ש"ח אם אתה לוקח 2 סלוטים בנפרד של 4

לבין אם אתה לוקח את 2 הסלוטים בחבילה אחת? מוזר אש.

אלא אם כן גרסת ה SNIPER איכשהו יותר טובה ואיכותית מגרסאות ה RipJaw?

בנוגע להארד דיסק, אני לא כ"כ בטוח, תוכל קצת להסביר מעבר. כי זה נושא שאף פעם לא ממש התעמקתי בו, וכשאתה בא ואומר לי

ש SATA III יתן לי בתכלס את אותם הביצועים כמו SATA II למשל, אז אני לא מבין כל כך למה.

בנוגע לספק כוח, ככל הנראה אלך באמת על ה 650W.

אגב אני לא יודע, אולי בכסף הנותר שלי לקנות כונן SSD. בתכלס? המחירים כיום לא כאלה משתלמים,

אולי לקנות נגיד עוד איזה חצי שנה שהטכנולוגיה טיפ טיפה תתפתח יותר ומחירים יצנחו, אולי כבר יהיה אפשר להשיג

הארד דיסק של כ-120GB למשל באיזה 400-500 ש"ח.

בתכלס אני לא מחפש יותר מדי לחסוך, תמיד שהייתי קונה מחשב וניסיתי לחסוך פה ושם תמיד התבאסתי בסופו של דבר,

ואני מפחד שזה יקרה שוב פעם.

פורסם

1. על הזיכרון אתה משלם יותר בגלל השם, הסדרה, האריזה ועוד כהנה וכהנה שטויות. קח את הזול ביותר

2. הרד דיסקים מכניים מוגבלים במהירותם מעצם הטכנולוגיה והשיטה בה הם עובדים. לגבי SATAIII תחשוב שזה כביש שאפשר

לנסוע בו על 120 קמ"ש במקום על 60 קמ"ש אבל יש לך אופניים בכלל, אז מה זה משנה.

3. ספק כח 600W איכותי יהיה מעל ומעבר.

4. תקנה SSD כשבאמת תצטרך וכשהמחירים יהיו משתלמים (לא היום)

פורסם
  • מחבר

1. סבבה לגמרי. אלך על 2 סטיקים נפרדים של 4GB. תודה. :)

2. חח, אהבתי מאד את הדוגמא.

3. אלך בכ"ז נראה לי על ה 650W, כל עוד יש לי כסף לזרוק.

4. כן, לגמרי. חבל על הכסף בעיקרון, רק עבור כונן של 60GB זה עולה בסביבות ה 550 ש"ח, מוגזם לגמרי.

אחכה כחצי שנה עם זה.

פורסם
בנוגע לזיכרון, WTF, מה הקאצ' פה? חחח. כאילו איך זה שיש הבדל של כ-100 ש"ח אם אתה לוקח 2 סלוטים בנפרד של 4

לבין אם אתה לוקח את 2 הסלוטים בחבילה אחת? מוזר אש.

אלא אם כן גרסת ה SNIPER איכשהו יותר טובה ואיכותית מגרסאות ה RipJaw?

אני יכול לאמר לך יותר מזה אפילו, אתה אתה קונה זכרונות בקיט של דואל אז במקרה של תקלה באחד הזכרונות אתה חייב להחזיר את שניהם בכדי לממש אחריות כי הם נחשבים מוצר אחד מה שתוקע אותך ללא זיכרון בכלל. חוץ מזה, הבדלי הביצועים בין זכרונות במהירויות שהם עובדים היום כבר כמעט ולא מורגשים בין אחד לשני שלא נדבר על זכרונות עם אותם תזמונים ומהירות בדיוק (ואם אצבע על הלב אני דיי בטוח שאותם צ'יפים).

בנוגע להארד דיסק, אני לא כ"כ בטוח, תוכל קצת להסביר מעבר. כי זה נושא שאף פעם לא ממש התעמקתי בו, וכשאתה בא ואומר לי

ש SATA III יתן לי בתכלס את אותם הביצועים כמו SATA II למשל, אז אני לא מבין כל כך למה.

כי יש מי שיקנה אז למה לא?

אגב אני לא יודע, אולי בכסף הנותר שלי לקנות כונן SSD. בתכלס? המחירים כיום לא כאלה משתלמים,

אולי לקנות נגיד עוד איזה חצי שנה שהטכנולוגיה טיפ טיפה תתפתח יותר ומחירים יצנחו, אולי כבר יהיה אפשר להשיג

הארד דיסק של כ-120GB למשל באיזה 400-500 ש"ח.

בתכלס אני לא מחפש יותר מדי לחסוך, תמיד שהייתי קונה מחשב וניסיתי לחסוך פה ושם תמיד התבאסתי בסופו של דבר,

ואני מפחד שזה יקרה שוב פעם.

היום SSD נותן את הקפיצת ביצועים הכי רצינית שיש למחשב, חווית שימוש משודרגת. אם להתייחס לזה כנפח אחסון למחיר אז זה לא משתלם אבל לדעתי זאת גם לא התייחסות נכונה, זה עוד דבר שנותן בוסט רציני למחשב בדיוק כמו כרטיס מסך, זכרונות ומעבד. מה שכן, בשביל להתקין את המערכת הפעלה וכל התוכנות ולהנות מחוויה מלאה רצוי לרכוש נפח של 120GB או לפחות איזור ה 90-100.

לגבי הרכיבים, זה לא שאתה קונה פה דברים שאתה מתפשר עליהם, כל החומרה פה היא ליגה, אני לא חושב שיש לך מה לחשוש

פורסם
  • מחבר

כן, אבל בהתחשב במחירים של 90/120GB של כונני ה SSD זה פשוט לא בא בחשבון לקנות אחד כזה, לא לי לפחות.

פורסם

כן, אבל בהתחשב במחירים של 90/120GB של כונני ה SSD זה פשוט לא בא בחשבון לקנות אחד כזה, לא לי לפחות.

תרד במארז,תרד מה2500K ל2500 ואח"כ לרדת בלוח לH67,אפשר לרדת בכ"מ ל6950 והופה! יש לך מספיק כסף בשביל 120GB vetex 3.

תאמין לי שSSD ייתן לך תוספת ביצועים הרבה יותר טובה מאשר OC ל2500,ואתה לא באמת זקוק ליותר מה6950 שנפתח ל6970.

פורסם

בשביל לעלות מערכת הפעלה תוכנות ומשחקים

לא צריך יותר מזה בשביל להצדיק SSD, סה"כ זמני טעינה שיורדים לרבע, דברים שנפתחים ברגע שאתה מקליק עליהם, בין אם זה דפדפן תוכנה או כל דבר אחר. זאת פשוט חווית שימוש אחרת.

פורסם

אין לך צורך בספק 650W ובטח לא מסדרה X

המערכת שלך לא תצרוך יותר מ 450W ב OC

ניתן להסתפק ב 520W איכותי ואם אתה ממש רוצה להשקיע

קח את ה 620W שהציע justUser

x3762_42.png.pagespeed.ic.mGN15DyLY3.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים