פורסם 2011 במאי 914 שנים כותרת*יש לי כרטיס Gigabyte gtx570מעוניין לשים לו קירור טוב עד 200 שקלעוד שאלה מצטער על הבורות עם אני שם לו קירור חדש זה בא בעד הקירור המובנהמעדיף תקירור מKSP מכיוון שהמחשב משם ויש לי כמה הנחות תודה על העזרה
פורסם 2011 במאי 1014 שנים למה אתה מקפיץ ? תתאזר בסבלנות יענו לך ! כמו כן קרא את חוקי הפורום..והדבר האחרון..חיפוש בפורום היה חוסך לך את פתיחת התרד ומעניק לך תשובה !
פורסם 2011 במאי 1414 שנים תבדוק את אחד מהדגמים של AC..הם יהיו אחלה בחירה..כמו כן עדיין לא ברור למה אתה צריך קירור יעודי בדיוק..
פורסם 2011 במאי 1514 שנים מחבר אני מעוניין לשים קירור כדי לשפר תמעלות הכרטיס חדש המחשב נקנה לפני שבועיים והמעלות מגיעות כמעט למקסימום 80 במשחק כבדאני רוצה לשים לו קירור חמוד לא יותר מיזה משהו שיאזן תמעלות ויעלה ביצועים הקירורים של AC בקספ רשום שם בכל קירור שמות של כרטיסים ובשום קירור לא ראיתי שרשום GTX570אז נראהלי שזה לא יתאים יש קירורים שמתאימים לכרטיס הזה?
פורסם 2011 במאי 1514 שנים 80 מעלות זה בסדר גמור - להחליף קירור לא ישפיע לך על הביצועיםאלא אם כן אתה מתכנן לבצע OC
פורסם 2011 במאי 1514 שנים מחבר אחי 80 מעלות זה לא בסדר המקסימום של הכרטיס זה 85וזה עוד כרטיס חדש ואני יודע שזה לא יעלה לי תביצועים בצורה מפחידה אבל שכרטיס מגיע ל80 מעלות במשחק אז FPS מתחיל לרדת טיפה ואני לא רוצה שיקרה משהו לכרטיס אז אני מעדיף לקנות לו קירור ב200 שקל שיחזיק לי מעלות טובות וגם יחזיק לי תביצועים כמו שהם אמורים להיות
פורסם 2011 במאי 1514 שנים תסתכל בהתאמה של זה, מצוין שם 570. לגבי דגמים שונים של 570 זה כבר אין לי מושג אבל תחקור קצת בטוח שתמצא תשובה.http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/18/accelero-xtreme-plus.html?c=2182
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר תודה רבה זאב עזרת לי מאוד ראיתי תדגם הזה בקיספ פשוט שם לא היה רשום 570 אפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.