פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים מחבר אחי לא יודע איזה לוח אם יש לי אבל יש לי פנטיום2 ואחי איך אני עושה אוברקלוק
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים אם יש לך P2 אז תדע מראש שהתוספת ביצועים שתקבל לא תועיל לך בהרבה (רק לידע כללי ) בקשר ל"איך", זה כבר תלוי בלוח. אני מעריך שאצלך זה עדיין עם ג'אמפרים שצריך לשנות את המיקום שלהם. לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם זה אם אין לך ידע מוקדם.
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים למאורר מחובר כבר שבסופו יש מעין מלבן מפלסטיק שקוף כזה (מולקס), אם תשים לב אתה תראה שבמולקס של המאוורר יש כמו שפיצים כאלה, זה אומר שזה מולקס זכר.. עכשיו את המולקס הזכר של המאוורר אתה מחבר למולקס נקבה שיוצא מהספק. שים לב שאתה מחבר את המולקס לספק ולא למקום אחר למרות שאני לא חושב שיש מקום אחר... אם חיברת את הכול ככה אז המאוורר אמור לעבוד אם לא כנראה שהמאוורר מת.. :-\
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים אוקיי סבבה אז עדיין אמור להיות למאווררכבל שחור וכבל אדום.. מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח את דלת המארז לקחת את המולקס נקבה של הכבל של הספק ולדחוף פשוט את הכבל השחור של המאוורר לתוך החור שמתחבר אל הכבל השחור של הספק ואת הכבל האדום של המאוורר לתוך החור שאליו מתחבר הכבל האדום או הצהוב של הספק... בעיקרון אם אתה מחבר את האדום של המאוורר לצהוב של הספק אז המאוורר מקבל יותר חשמל מה שגורם לו להסתובב מהר יותר כך שעדיף לך לתקוע את האדום בצהוב ... מקווה שהבנת אחי ;D עריכה ---------- אם זה עדיין לא יעבוד אז תנסה לחשוף את החוט השחור והצהוב של המולקס ואז לחבר ביניהם
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים אני אומר לך לחתוך איזה כבל ולחבר אליו (כבל שיוצא מהספק) אבל עם אתה לא יודע מה אתה עושה אז אל תעשה את זה (הרעיון שלי נראה לי הכי שימושי עם אין לך חיבור )
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים אז זה כניראה מאוורר של 12V. זה פשוט. את החוט האדום אתה מחבר לחוט הצהוב במולקס ואת השחור לחוט השחור במולקס. ככה הוא יעבוד ב12V. יש גם אפשרות לחבר את החוט האדום של המאוורר לחוט האדום במולקס וככה הוא יעבוד ב5V. בשביל לחבר את החוטים תצטרך לחשוף את החוטים במולקס עריכה ----- לא ראיתי שכבר כתבו לך תשובות....
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים מחבר אין לי מלקוס במארז חיפשתי ואין ליהוצאתי את הרמקול הפנימי יש חוט שחור וחוט אדום חברתי אדום לאדום שחור לשחור ועדין זה לא עובד אז בבקשה מה עושים
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים אין לי מלקוס במארז חיפשתי ואין ליהוצאתי את הרמקול הפנימי יש חוט שחור וחוט אדום חברתי אדום לאדום שחור לשחור ועדין זה לא עובד אז בבקשה מה עושיםלמה שזה יעבוד? בחיי, רק טיפה של הגיון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.