עבור לתוכן

תוכנה לשינוי איכותם של קבצי MP3

Featured Replies

פורסם

טוב... עקב הנסיעה לפולין אני צריך לדחוס כמה שיותר שירים ל- MP3 Player שלי (RIO PMP300, בין הראשונים בארץ ;D) ואני צריך תוכנה שתקודד את הקבצים ל- 96Kbps... מה התוכנה הטובה ביותר בשביל פעולה זו ?

פורסם

אוי זה ישמע נורא... ::)

פורסם

דווקא זה לא כל כך נורא.....

פורסם

אוי זה ישמע נורא... ::)

זה לא ישמע יותר גרוע מרדיו FM פשוט או מווקמן עם קסטות שחוקות וזולות... שמעתי לא מעט קבצי MP3 שנדחסו לאיכות גבוהה והסאונד נסבל ביותר.

פורסם

ל- 96Kbps...

:-/

פורסם

ל- 96Kbps...

:-/

אתה יכול לעשות פרצופים כמה שאתה רוצה... אם יובל מעדיף כמות במחיר מסוים של האיכות אז זכותו. :-X

פורסם
  • מחבר

WTF קורה פה ?!

חמש תגובות ואף אחת מהן לא לעניין ! >:(

כן, אני מעדיף איכות "גרועה" (לא לכולם יש כסף לעוד זיכרון [גם אם היה לי עוד זיכרון הייתי מכווץ כדי להכניס שם עוד שירים] !) כדי להכניס עוד שירים... תחשוב על זה שאתה נתקע עם השירים הללו שמונה ימים וכל יום בין 4 ל- 9 שעות נסיעה !

ועכשיו לשאלה המקורית: איזו תוכנה ?

פורסם

יכול להיות שאף אחד לא מכיר. אני אישית לא ניסיתי להמיר קבצי MP3 ל-MP3. אתה יכול לנסות עם ה-WAVE EDITOR של NERO. או לפרוס את הקבצים ל-WAV עם WINAMP ואז לדחוס מחדש ב-BITRATE הרצוי.

פורסם

מצאתי אחלה תוכנה לשינוי mp3 לפורמטים שונים כולל ל mp3 בקידוד אחר

dBpowerAMP

פורסם
  • מחבר

זה בן אדם לעניין ! :hat:

פורסם

מה קורה אם עושים תהליך הפוך ממה ש YUVYUV רוצה לבצע? {סקרנות} איך זה בכלל אמור להצליח? או שזה פשוט לא מיועד לזה (יותר הגיוני)?

פורסם

דווקא ישנה אפשרות לעשות את זה אבל חוץ מזה שהקובץ יהיה יותר גדול

לא יהיה שום שיפור באיכות !

פורסם

מה קורה אם עושים תהליך הפוך ממה ש YUVYUV רוצה לבצע? {סקרנות} איך זה בכלל אמור להצליח? או שזה פשוט לא מיועד לזה (יותר הגיוני)?

אם את מתכוונת שלוקחים שיר ב-MP3 ודוחסים אותו מחדש ב-BITRATE גבוה יותר... לא יוצא מזה כלום חוץ מקובץ גדול יותר ;D

איכות שכבר הלכה לאיבוד בדחיסה הקודמת לא תוחזר אחרי עוד דחיסה (אלא להיפך, יש סיכוי שהאיכות הסופית של השיר תרד עוד)

פורסם

לא יודע בקשר לתוכנות האחרות שהומלצו פה אבל אני ממליץ על CDEX בגרסה האחרונה שלה שם אפשר להוריד איכות לשירים בשרשרת ואין צורך אחד אחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים