פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים אני חייב לדעתאני רוצה לבנות קייס למחשב שכולו מפרספקס ואני רוצה לדעת אם יהיו לי בעיות של חשמל סטאטיואיך אני מחבר את הכוננים והספק?תודה מראש לכל מי שיעזור בפרוייקט הראשון שלי :lsvader:
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים לא צריכה להיות בעיה של חשמל סטטי אם תאריק את כל הרכיבים.ולא הבנתי את השאלה השניה , מה הכוונה איך אתה מחבר את הכוננים ואת הספק? מבחינה חשמלית או פיסית?
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים מחבר פיזית אני צריך סכימה של מה לחבר לאיפהולמה אתה מתכוון במאריק, לאיפה?סכימה תתקבל בברכה
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים בקשר לחיבור הספק אני מניח שאתה מתכוון לאיך הם יונחו בתוך המארז.. אני הייתי ממליץ לך לבנות להם כמו מעיןם תאים כאלה, חוצצים שבכל "חוצץ" יהיה משהו כמו סידי, צורב\ הארדדיסיק וכו'... ככה זה גם יהיה הכי מסודר... אתה יכול גם פשוט להבריג אותם בדרך כלשהי אבל זה יצא פחות נוח לפי דעתי.. בהצלחה בפרוייקט
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים בלהאריק (מהמילה הארקה) התכוונתי שאתה צריך לחבר אדמה לכל אחד מהרכיבים במחשב . ולגבי חיבורים פיזיים אני ממליץ לך לנסות להעתיק הכל ממארז קיים , משום שאז תקבל מארז סטנדארתי שתוכל לשדרג ללא בעיה את החומרה בתוכו. אני אישית חיברתי את הספק עם 4 ברגים לדופן האחורית של המארז. ולכוננים עשיתי מן 2 דפנות כאלה שעליהם הם מחוברים. לגבי סכמה אני לא יכול לתת לך אבל תוכל לראות איך אני עשיתי:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.