עבור לתוכן

מה לקנות בארה"ב?

Featured Replies

פורסם

SUP GUYS.

אמא שלי ואחותי עוד מעט נוסעות לארה"ב (ניוק יורק) ואני מנסה להכין WISHLIST. תעזרו לי בבקשה לחשוב על דברים טובים להביא משם, או מהדיוטי-פרי, שאי אפשר לקנות בארץ או שזה ממש ממש יקר.

בא בחשבון:

ציוד היקפי וחומרה למחשב (למרות שהבדלי המחירים לא נראים לי בשמיים, אבל מצד שני אין לי מושג מאיפה לקנות בניו יורק. לא צריך: אוזניות עכבר רמקולים)

פיצ'פעקאס שימושיים לאייפון (יש לי כבר מגן אז לא צריך, אבל תמיד רציתי את הקקי האינפרה-אדום הזה שמתפקד גם כשלט טלויזיה... ואוזניות, מבחינתי הרגילות של אפל מצויינות וגם יש להן שלט שזה בונוס)

כל דבר אחר בת'כלס

לא בא בחשבון:

נעליים/ג'ינסים (אני לא קונה בלי למדוד, חבל על הכסף אם זה לא יהיה נוח)

דברים שלא נכנסים למזוודה או בכללי דברים גדולים (טלויזיות מקררים יחידות דיור)

מוצרים יקרים במיוחד (מעל 500-600 דולר, מהסיבה הפשוטה שאני משלם על המוצרים)

תודה רבה מראש! כמו כן זו הזדמנות מצויינת לכל מי שטס לחו"ל ומעוניין לדעת מה הכי שווה לקנות מבחינת הפרשי מחירים.

דיון פורה :)

פורסם

יכול להיות שבעולם החומרני המודרני אני בדעת מיעוט, אבל אני מעדיף לצאת מתוך הדברים שאני צריך/רוצה ולנסות לקנות אותם, מאשר להתאים את הרצונות שלי למה שזמין, מה שבמבצע, מה שאחרים חושבים שצריך ומה שמנסים לדחוף לי. :)

פורסם

נעליים אתה יכול למדוד פה ולשלוח לאמא את הדגם והמידה.

מסכים בהחלט עם QttP - אם לא חסר לך כלום כנראה שאתה הולך לזרוק כסף. אבל בכל מקרה הייתי שוקל לפטופ, גם אם זה אומר

למכור אותו.

אני אישית הייתי מביא חולצות פולו מאאוטלטים. חצי מהארון שלי זה בגדים שהבאתי מארה"ב (לא יותר מ-25$ לחולצה מקורית)

פורסם
  • מחבר

לא באמת חסר לי שום דבר, אבל אני מן הסתם לא הולך להתאים את הצרכים שלי למה שזמין. אני פשוט מברר כדי שאני אוכל לבצע סקר אפקטיבי של הפריטים ולראות מה אני צריך מתוך זה. fun-fact: זו פעם חמישית אולי שקרוב משפחה (אבא/אמא/אחות) נוסע לחו"ל ועד עכשיו מעולם לא ביקשתי שום דבר. אני לא זורק כסף סתם, אני בודק לראות. תודה על ההתחשבות בכל אופן :)

לגבי הלפטופ - אני חושב שאוותר, קצת יותר מדי כסף.

פורסם

מה הייתי נותן לו הייתי יכול להגיד את מה שאמרת על הfun-fact.......

תקנה הרבה M&Ms ועוד שוקולדים שבארץ יקרים כמו מארס...זה זול בתקציב שלך וזה טעים תמיד :yelclap:

פורסם

מארס זה מגעיל... כמויות מסחריות של Mike & Ike לעומת זאת זה מצויין

פעם אבא שלי היה מביא לי מלא M&Ms מארה"ב אבל אני כבר לא אוכל אותם בימינו.

לא יודע, אבא שלי טס כל הזמן לחו"ל וגם לי אין ממש רעיונות מה לבקש ממנו כל פעם שהוא טס.

פעם לא יכלו להשיג בארץ שום דבר כמו שוקולדים וכל מיני מותגים בגדים וכאלה שיש בארה"ב,

אבל היום אפשר להשיג בלי בעיה (אפילו אם יותר יקר בדר"כ) אבל הקונספציה הזאת של לקנות בחו"ל עדיין נשארה...

חוץ מבגדים אני לא רואה ממש טעם לקנות דברים בארה"ב, ואם אתה לא מתכוון שיקנו לך בגדים בלי שתמדוד אז אני לא רואה ממש מה תקנה.

(חוץ מנעליים שהציעו שתמדוד כאן ואז יבואו לך את אותו דגם מארה"ב)

פורסם
  • מחבר

וואו צודק לגמרי איך לא חשבתי על זה?!

אוקי אז כרגע הרשימה שלי מכילה עכבר ג'נרי לאחותי בדולר וחצי, ושבע קילו M&M, מתוכם 5 קילו של הכחול הפריך האוורירי הזה וה-2 הנוספים זה M&M בייגלה (שטעים בצורה מפתיעה!).

פורסם

מקווה שעזרתי לך, אגב אני חשבתי על לקנות משקפי שמש - איפה הכי זול באירופה או אמריקה?

ואיזה מותג הכי כדאי??חחחח אני יודע זה לא קשור :hat:

פורסם

אתה יכול לבקש מהם שיביאו משהו בשבילי ;)

אז גם מגבלת המחיר אחרת לגמרי (שמתי על הכוונת מצלמת וידאו ב~1000$ בערך).

פורסם

לא זוכר כמה ילד אתה אבל- וויסקי נחמד מהדיוטי של JPK/לה-גווארדיה זה די MUST.

פורסם
  • מחבר

17 וחצי, וקיבלתי וויסקי במתנה מחבר שחזר מהמזרח הרחוק, הביא לי איזה וויסקי עם נחש קוברה ועקרב בפנים, שחוץ מלהיראות קטלני אני לא יודע אם יש לזה מטרה כלשהי (מותר לשתות דבר כזה?). בכל אופן לא רק שאני לא נהנה מוויסקי (כי, נו, 17), אלא שאני בטוח שאבא שלי כבר ידאג לשתייה ;)

פורסם

לא יודע עד כמה זה קשור לגיל :xyxthumbs:

אני בן 18.5, וגם היום וגם לפני שנה אהבתי וויסקי אבל בירה לדוגמה אני לא סובל...

עניין של טעם.

פורסם

לא זוכר כמה ילד אתה אבל- וויסקי נחמד מהדיוטי של JPK/לה-גווארדיה זה די MUST.

JFK, אלא אם כן שינו לו את השם ואף אחד לא אמר לי...

פורסם
  • מחבר

לא יודע עד כמה זה קשור לגיל :xyxthumbs:

אני בן 18.5, וגם היום וגם לפני שנה אהבתי וויסקי אבל בירה לדוגמה אני לא סובל...

עניין של טעם.

אני לא שותה וויסקי בעיקר כי לא שותים את זה ביציאות אז אין לי כ"כ איפה לשתות. בבית אם אבא מארגן צלחת נקניקים וגבינות אני אולי אשתה כוסית (וזה קורה פעם בכמה חודשים). אני לא מת על וויסקי, לא בגלל הטעם אלא בגלל שסתם אין לו שימוש בעיני (ובגלל זה אמרתי, אולי בשלב מאוחר יותר בחיים בברים או עם חברים יהיה מקובל לשתות וויסקי איכותי, כרגע לא). אני לא מעריץ של אלכוהול, בירה אני דווקא אוהב. אבל אנחנו סוטים מהנושא.

פורסם

סקיטלס!

אני גם צריך באמת לבקש מדוד שלי שטס אתמול..(שהוא יחזור)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים