פורסם 2011 באפריל 2814 שנים התחלתי את לימודי הPHP שלי ודיי נתקעתי בהתקדמות. למדתי:HTML CSS JAVASCRIPT PHP SQLמכל מיני מדריכים באינטרנט וספרים. בסופו של דבר הידע שלי הוא בכתיבתסקריפטים די בסיסיים כמו שיש בכל המרדריכים האלא - אבל אני לא יודע לבנות ולעצב אתר רציני (במיוחד בעיצוב שבכלל לא למדתי...למדתי תכנות נטו)אני רוצה להתחיל לעבוד כפרילנסר - לקחת פרוייקטים קטנים כהכנסה צדדית.מה אתם אומרים לעשות בתור השלב הבא כדי שאוכל להתחיל לעבוד בזה?
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים אז... תנסה לבנות ולעצב אתר רציני.תחשוב על משהו "כבד" שאתה יכול לבנות - פורום, חנות, אפילו בלוג (עם תוכן דינמי כמובן). הכי טוב כמובן אם יש לך רעיון מקורי לאתר (מקורי מבחינת התוכן או מבחינת הטכנולוגיה).חוץ מזה, כמו שאמרת - לא למדת עיצוב, אז זה יכול להיות הצעד הבא שלך.
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים היתי ממליץ להצטרף לפרוייקט קוד פתוח ולצבור ניסיון עם אופן העבודה והדרישות שיש למשתמשים ממערכות שונות...אם המטרה שלך להיות פרילנסר אני מציע לך ללמוד איך לאפיין מערכות.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר איפה אני יכול להצטרף לפרוייקט קוד פתוח(בכלל מישהו יכניס אותי בלי נסיון?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.