עבור לתוכן

כמה חשמל צורך אלפסק (אדוויס) שלא מחובר לצרכן (כמו מחשב )?

Featured Replies

פורסם

אלפסק של אדווייס נניח דגם 750 שעולה בערך 450 שח...שאמור להגן מפני קפיצות מתח על מחשב נייד בלי סוללה...

הבנתי שחייבים לחבר את האלפסק כל הזמן לחשמל כדי לשמור על הסוללה גיבוי שלו מרגע הקניה, העניין שאני מנתק את המחשב נייד (נייד ללא סוללה או עם סוללה , אם זה משנה משהו) מהאלפסק בלילה.

א. כמה חשמל האלפסק צורך כשאין לו צרכן מחובר אליו ? ( המגבלה של האלפסק הזה היא 500 וואט אם איני טועה)

האם הוא צורך כל הזמן 500 וואט או בהתאם לצרכן שמחובר אליו ? ומה קורה כשאין צרכן מחובר אליו ?

ב. מה יקרה אם אנתק לגמרי את האלפסק לשבוע או יותר מהחשמל , האם הסוללת גיבוי תגמר ?

פורסם

לא חייבים להשאיר את ה UPS מחובר לחשמל כל הזמן. תכבה את המפסק שלו (שלא יגמור סוללה) ותוציא מהחשמל כשהוא לא בשימוש

אם הוא לא הולך להיות בשימוש מלא זמן אז כל שבוע / כמה שבועות (תלוי כמה מהר הוא יורד) תן לו טעינה כמה שעות כשהוא מחובר לחשמל ומופעל (לא חייב לחבר את המחשב בשביל זה)

הייתי זורק ניחוש 10 - 20 W ו 20 - 60 VA (יותר כשהוא מטעין סוללה ריקה), זה סתם ניחוש פרוע אין לי שמץ

פלוס לזה כמה שלוקח מה שמחובר אליו

אם ה UPS מכובה מהמפסק שלו, אתה יכול להוציא מהחשמל (הסוללה תרד באיטיות לכן כל שבוע / כמה שבועות רצוי שתחבר אותו קצת לטעינה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים