עבור לתוכן

Brink - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אכן

• תגובות 46
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה דומה מאוד ל TF2, גם במשחקיות וגם בסגנון הגרפי (לא שזה רע כמובן :)).

שווה מעקב.

פורסם

מה שזה הכי נראה כמו זה ET וQW

פורסם

בסופו של דבר זה המשחק השלישי בסדרת ET, חבל שהם לא כתבו ET בשם, היה נותן בוסט רציני למשחק. זה לא שיש להם בעיה של זכויות יוצרים, ה IP היה בידים של ID, אם SPLASH DAMAGE הי ומבקשים יפה אני בטוח ש ID היו נותנים להם (זה לא ש ID התנגדו ש SPLASH DAMAGE ישתמשו ב RTCW ו QUAKE). עכשיו בכלל אין בעיה ZENIMAX הם הבעלים של ה IP, זכותם להעביר אותו מהידיים של ID חזרה ל SPLASH DAMAGE.

פורסם
  • מחבר

עוד 4 ימים המשחק ישוחרר :xyxthumbs:

Brink - Official Launch Trailer

רגע,גם אתם ראיתם את התאריך שחרור בסוף?10/5/2011 מחר??

[attachment deleted by admin]

פורסם

בצפון אמריקה ועוד כמה מקומות, שאר העולם יחקה בשקט ל 13 לחודש :(

ניראה לי שכתבתי בעמודים הקודמים שהמשחק הוקדם בשבוע, חלק מהניסיון לקדם אותו וגם כי הם לא רצו לצאת צמוד מידי ל la noire.

נ.ב.

הדיון הראשי יעודכן, כרגע לא מסודר במיוחד אבל עד ה 13 יהיה טוב. חלק מזה זה כי אין תאום בין ה PREVIEW לפורום באתר, שם הכל היה מסודר, בהודעה עצמה חצי מהדברים זזו :P

פורסם

הדבר היחידי שראיתי מהסרטונים שהמשחק הזה מחדש זה שהמדייק לא מחייה אותך מיידית אלא נותן לך אפשרות לתחיה.

פורסם

כניראה שהמשחק יצא ET שעולה 50$ עם כמה תוספות נחמדות.

חלק גדול מהביקורות לא אוהדות במיוחד :-\ מצד שני בשניםהאחרונות האמינות של רוב האתרים ירדה לרמה שלא כל כך שווה לקרוא את הביקורת, הם נותנים למשחק כמו BO ציונים של 8.5+ ואז מורידים ציונים למשחקים אחרים. נחקה שתיהיה אפשרות לנסות את המשחק >:(

פורסם

ביקורת של IGN - ציון מפתיע...

Playthrough

פורסם
  • מחבר

IGN די קטלו את המשחק עם ציון 60

נמשיך להמתין לעוד ביקורות וסירטוני מולטי.

videogamer העניקו למשחק ציון 80

פורסם

נחמד ;)

בכל מקרה אני לא קונה את הזבל הזה, אבל מקווה שאולי הצלחתי לחסוך פה למישהו 14 דולר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים