פורסם 2011 באפריל 2714 שנים בערב אבל אם אני מתקלח בערב וגם בבוקר ויש לי זמן למקלחת אני אני בכיף עושה אחת מאוד אוהב את התחושת הרעננות אחרי מקלחת בבוקר מרגיש נקי ומצוחצח כזה
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים פעם ביומיים ורק בערב. במקלחת בוקר יש צמרמורת של "נמלים" בכל הגוף.נראלי מישהו מחשמל לך את זרם המים
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מה החוכמה בלהגיד "גם וגם"? כל הקטע הוא הבחירה בין 2 אפשרויות שונות של מקלחת בודדת ביום. רוב רובה של השנה - עדיף חד משמעית בערב. ללכת לישון "מלוכלך" זה מגעיל. כשאתה מחוץ מבית אתה מרגיש פחות "מלוכלך" מאשר בזמן ישיבה נינוחה בבית. בשיא הקיץ: אני חושב שעדיף בבוקר. זאת מאחר ועד כמה שללכת לישון מלוכלך ומזיע זה מגעיל, בכל זאת עדיף לא להיות מסריח (כפי שאני לאחר שינה בשיא הקיץ באזור מישור החוף) במשך כל יחסי הגומלין האנושיים במהלך היום.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים בוקר. בגלל העניין של ההזעה בלילה, וחוץ מזה אני אוהב את העניין המעורר שלה.לפעמים, אם יש ימים שאני נמצא בהם בבית יותר מיום אחד. אני עושה מקלחת בערב, אבל רק שטיפה קלה ללא סבון.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים משתנה, קשה לי לקום בבוקר אז אם אני קם בזמן בבוקר, אם פיספסתי את ההזדמנות אז בערב.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אני לפעמים עושה מקלחות קרות, תלוי בעיקר במצב רוח שלי.יותר נפוץ בקיץ ואחרי פעילות גופנית, אבל לפעמים גם בזמנים אחרים.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים באיזה רצינות כול אחד מספר פה על הרגלי המקלחת שלו, אתם לא מהעולם הזה אתה צריך לקרוא את הדיון על ניקוי אוזניים.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אני מתקלחת פעם בשבועיים גם אם אני לא צריכהמי מזהה את הציטוט?אני בעד מקלחת חמה בערב ומקלחת קרה של 2 דקת בבוקר.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אתה צריך לקרוא את הדיון על ניקוי אוזניים. נשמע מלהיב ROLF, שמתם בסטיקי? אני מבין ששאלה על איזה יד מנגבת ביעילות גבוהה יותר זה רק ענין של זמן. פורום מסטולי יש לכם פה חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.