עבור לתוכן

מתלבט לגבי הצבע של פיג'ו 107

איזה צבע יותר מתאים לרכב? 1,442 הצבעות

1. 1. איזה צבע יותר מתאים לרכב?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני שונא מגנזיום צד 3. מקורי או טאסות.

• תגובות 62
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לקחת את הגיר הרובוטי?

ספארק פסלתי כי זה דייהו. יונדאי I10 פסלתי כי הרכב לא חסכוני כמו שמקובל בסגמנט. בנוסף, i10 שוקלת 200 ק"ג יותר וזה פוגע מאוד בזריזות של הרכב תכונה שאני מאוד אוהב במכוניות קטנות.

שווה לקחת מגנזיום מקורי ב-2700 ש"ח? לדעתי זה ממש יבדיל אותי מעדר הליסינג וגם נראה הרבה יותר טוב.

לקחתי את הרובוטי.

בקשר למגנזיום, להוסיף משהו לא הכרחי לרכב בכמעט 3000 שקל לדעתי קצת מפספס את הרעיון של רכב זול וחסכוני... אם הייתי רוצה רכב לפוזה לא הייתי הולך על פג'ו ובטח שלא על 107... לדעתי מיותר קצת. וזה לא מה שישיג לך בחורות, 99% מהן בכלל לא ישימו לב להבדל.

פורסם

חישוקים קלים משפרים את ההיגוי של הרכב עקב העובדה שמערכת ההגה צריכה להתמודד עם הרבה פחות משקל. אם זה רק היה יפה, היו עושים חישוקי פלדה צבועים ומעוצבים ונגמר הסיפור.

בנוסף, 2700 שקל זה קצת היסטרי, אפשר לקנות חישוקים טובים מחברה נורמלית ב 1500 ש"ח לרביעיה, ובאפטרמארקט יש לך הרבה יותר מגוון.

פורסם
  • מחבר

לקחתי את הרובוטי.

בקשר למגנזיום, להוסיף משהו לא הכרחי לרכב בכמעט 3000 שקל לדעתי קצת מפספס את הרעיון של רכב זול וחסכוני... אם הייתי רוצה רכב לפוזה לא הייתי הולך על פג'ו ובטח שלא על 107... לדעתי מיותר קצת. וזה לא מה שישיג לך בחורות, 99% מהן בכלל לא ישימו לב להבדל.

איך שילמת כדי לקבל קודן ואזעקה? לפי תוכנית ilease? אני מתעניין כי בת"א מסרבים בתוקף לתת הנחה כלשהי.

פורסם

האוטו בא בלי אזעקה (עפ"י חוק)

מה זאת אומרת איך שילמתי לקבל קודן? זה נכנס למחיר הסופי של הרכב

לא הבנתי אותך.

פורסם

הכחול הכי ניטרלי, לא צעקני מדי לא באנאלי מדי. גם משתלב יפה עם הכרום מקדימה.

אם אתה יכול לקחת גם ידיות כרום כמו באלטו אז נראה לי יפה.

לגבי המגנזיום מסכים עם הנאמר למעלה, זה די נוגד את העקרון של אוטו קטן וזול.

פורסם
  • מחבר

האוטו בא בלי אזעקה (עפ"י חוק)

מה זאת אומרת איך שילמתי לקבל קודן? זה נכנס למחיר הסופי של הרכב

לא הבנתי אותך.

הוספת 900 ש"ח בשביל קודן או שקיבלת אותו בחינם?

מה הכוונה בלי אזעקה עפ"י חוק?

פורסם

זאת אומרת שעל פי החוק הישראלי אסור למכור מכוניות חדשות עם אזעקה.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת. חבל מאוד שאנשי המכירות לא טורחים להסביר.

פורסם

מגנזיום משנה את כל האוטו, זה אחד הדברים החשובים לדעתי ומוסיף פי 10 מכל הקרום המכוער הזה שנראה בעיקר טוב על גיפים

וגם זה במידה. זה חשוב שהרכב יהיה גם יפה ויחודי במיוחד במכוניות קטנות לא צריך להשקיע על זה יותר מידי כי גם ככה מידת החישוק קטנה.

ומי שמחפש רכב בשביל להשיג בחורות כנראה באמת מסכן או שהוא נכה..

פורסם

הוספת 900 ש"ח בשביל קודן או שקיבלת אותו בחינם?

פירטתי בהודעה הקודמת בדיוק מה קיבלתי...

פורסם
  • מחבר

שילמת במזומן או לקחת את תוכנית המימון שהם מציעים?

פורסם

מזומן בלי מימון.

פורסם

למיטב הבנתי, ניתן "ללחוץ" את הסוכנים לתת לך את הנ"ל בחינם אילו אתה משלם במזומן. לאלו המשלמים באמצעות מימון, ניתן זובי (שום דבר אישי, דובי) על חשבון הברון.

פורסם

לדעתי מגנזיום מקורי משדרג את הרכב בכמה רמות.

רוב המגנזיום צד שלישי הזולים נראים לא טוב על הרכב אלא אם זה מחברה באמת מוכרת כדוגמת OZ אבל שעולים כמו המקוריים בערך.

רוב ה"מגנזיומים" שנמכרים ב1500ש"ח לסט לא שווים הרבה(הם סינים), הם שוקלים הרבה ככה שלא נותנים שום שיפור בהיגוי ובהתנהגות, הם בנויים מחומרים חלשים שפשוט יכול לקרוא שהג'אנט ישבר לך אם תיכנס לבור עמוק מידי.(תודות למע"צ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים