פורסם 2011 באפריל 2314 שנים שלום לכולם , ושבוע טוב...רשמתי תוכנית שקולטת מספר ואז מדפיסה * במיקום שלו במטריצהרציתי לשאול האם יש דרך לקלוט מספר עוד מספר ולהדפיס אותו , מבלי להדפיס מחדש את כל הלוח? scanf("%d",&num); for (i=0 ; i<=100 ; i++) { if (i%10 == 0) { for(j=1 ; j<=10 ; j++) { if (bord[i][j] == num) { printf(" * " , bord[i][j]); count++; } else { printf(" " , bord[i][j]); } } printf("\n"); } }
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים אתה יכול לשמור מערך של כל המספרים שקלטת, ועבור כל תא בטבלה, לבדוק האם הוא נמצא במערך.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים הפונקציה gotoxy מקבלת קורדינטה X וקורדינטה Y ומעבירה לשם את ה"סמן"... כלומר, שם תיכתב המחרוזת שלך בפעם הבאה שתעשה printf.רק שים לב שאתה צריך לעשות include לספריה dos.h, ואתה צריך להשתמש בקומפיילר של C (ולא C++.. ב-VS נניח אתה לא תוכל להשתמש בפונקציה).
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים אין בעיה לעשות משהו דומה ל-gotoxy ב-windows, לדוגמה ככה:http://faq.cprogramming.com/cgi-bin/smartfaq.cgi?answer=1044844545&id=1043284392בכל מקרה, פותח הת'רד - אתה לא משתמש ב-printf נכון. מה ניסית לעשות שם בכלל?
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים מחבר תודה שניצל! זה עזר לי הקטע קוד הזה...בגדול... מה שאני מנסה לעשות את התחלה של סנייק..ואני רוצה שהתפוח ישתנה מבלי שזה ידפיס את המסך מחדש...
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים מחבר עוד שאלה קטנה...איך גורמים לפונקציה הזאת להביא ערכים רנדומלים בין נגיד 0 -100 srand(time(NULL)); rnd = rand(); printf ("Your random number is %d\n", rnd); [CODE\]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.