פורסם 2011 באפריל 1914 שנים אני מתכנן לקנות מחשב נייד וחשבתי על hp G62-B50SJ מעבדIntel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz מסך"15.6כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - VideoIntel® HD Graphics זכרון3072MB DDR3 דיסק קשיח 320GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלהLinux SuSe SLED11 תקשורתכרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draftכרטיס רשת LAN כונן אופטיצורב Lightscribe DVD Writerמחשב טוב נכון ? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב ?וגם הכרטיס מסך שלו למה הוא טוב ? לסרטים הוא יהיה טוב ?עכשיו, הוא מגיע עם מערכת הפעלה של linux. איך אני מתקין במקומה win 7 ?תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים אתה מכניס דיסק של הוינדוס למחשב, מבצע ממנו BOOT ומתקין.בתהליך ההתקנה תציין שיפרמט את המחיצה בה אתה מתקין את מע' ההפעלה וזהו.זו ממש לא בעיה.יש מדריך התקנת WIN7 באתר.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים מחבר דיסק של ווינדוס זה יכול להיות דיסק שהורדתי את ווינדוס מהאינטרנט וצרבתי ?איך מבצעים boot ?וגם מה אתה אומר על המחשב ?
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים יכול להיות אתה לא מכיר אבל יש דגם שנקרא HP G62-450SJ בעל אותו המפרט שמגיע כבר עם וינדוס 7 מקורי.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים לשאלתך , המחשב הוא דיי סבבה , הוא יכול להחזיק משחקים , והוא דיי טוב לעבודה שוטפת ...איך אתה עושה BOOT מדיסק ? אתה נכנס ל-BIOS , ועושה שה-PRIORITY של המחשב בעת עלייה יהיה 1. DVD-CD2 .HDD3 BOOTABLE DEVICE בגדוללאחר מכו מכניס דיסק התקנה של מערכת הפעלה ומתקין את המערכת אתה צריך לשאול מה מומלץ להתקין על המחשב עצמו , כי לרוב בלאפטופים כמערכת הפעלה XP למשל מותקנת לא תמיד מומלץ להתקין VISTA או 7וההפך , משום שהמחשב מותאם למערכת ההפעלה שמותקנת עליו , הרבה פעמים נתקלתי באנשים שקנו מחשב נייד עם מערכת הפעלה 7 , פרמטו והתקינו עליו מערכת הפעלה XP ופתאום , אין דריברים לכרטיס קול , וכרטיס מסך , וכד' ... משום שהוא מותאם למערכת הפעלה 7עדיף שתשאל קודם את המוכרים לפני מה עדיף להתקין ...וכן , בין המחשבים שצויינו למעלה יש הפרש מחיר גדול , כי אתה קונה גם רשיון למערכת ההפעלה שלך שתהיה חוקית , בגלל זה , תוספת של עוד כ-400-600 ש"ח ... משהו כזה ...אבל תחשוב על זה שזאת השקעה לטווח ארוך , גש לכספומט תוציא עוד 600 ש"ח וזה שלך , בלי יותר מדי כאב ראש
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מחבר קניתי את המחשב, יש לי דיסק של ווינדוס 7 שכבר התקנתי אותו על מחשב אחר והעובדים בחנות אמרו לי שווינדוס 7 טוב למחשב (יש לי בו linux sus) אבל הוא לא תומך xp.אז כל מה שאני צריך לעשות זה בעצם ?להכניס את הדיסק, להיכנס ל-bios ולעשוות שהpriority של המחשב בעת העלייה יהיה כל מה שכתבת ואז מה ? הכנסתי את הדיסק, אבל אין לי פה שום דבר שנקרא bios, איפה אמור להיות כתוב את זה ?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.