פורסם 2011 באפריל 1914 שנים אני משחק undead warlock בגרסת הטריילבאחת המשימות הראשיות של סילבנה היה איזה באג, אז ניסיתי לעשות abandon למשימה על מנת להתחיל אותה מחדשאבל אחרי שעשיתי את זה אני לא מוצא איפה אני יכול להתחיל את המשימה מחדשהסתובבתי בכל המקומות ש הייתי בהם ועדיין אין שום זכר לתחילת הקווסט ככה שעכשיו אני תקוע בלי יכולת ממשית להמשיך במשחקניסיתי לדבר עם כל הדמויות הראשיות אבל זה לא מאפשר לי להמשיך עם הקווסט הראשיעזרה ממישהו?***ספוילר***המשימה היתה זאת שאני נשלח להרוג חיילים (אנושיים) ביחד עם הרוח המיוחדת שעוזרת לי, מגיעים לבית ששם רואים את האנשים ואנשי הזאב מדברים ויש פאוזה במשחק בשביל הסרטון, האנשים מדברים עם הזאבים שמשכנעים אותם להפוך לאנשי זאב בעצמם, ואז הרוח הזאת לוקחת אותי ועפה כשהיא מחזיקה אותי עד סילבנה.קצת לפני שהיינו אמורים לנחות עשיתי DROP ומאז המשחק "תקוע"
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים בכל שרת ממה שאני זוכר לפני כמה שנים שהייתי משחק יש game master זה פשוט קבוצה של חבר'ה שעובדים עבור בליזארד בשביל לפתור לשחקנים בעיות טכניות בתוך המשחק.אם אינך יודע איך לפתוח "בקשה", פשוט תפעל לפי המדריך הבא.http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.wow-europe.com%2Fen%2Finfo%2Ffaq%2Fgamesupport.html&rct=j&q=wow%20%20message%20Game%20Master&ei=mnmtTcK5JcPdsgbujrnXDA&usg=AFQjCNFhyqrg92Faw9ygna5V74R-eYFx_A&cad=rja
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים הייתי מחפש ב-wowhead.com לפני שהייתי פונה ל-game master. אני בכלל לא בטוח אם הם יעזרו עם דברים כאלה (התמצאות בעולם, quests וכו'). הם יותר בשביל לעזור בדברים שאתה לא יכול לסדר לבד. אבל אתה מוזמן לנסות אם לא הצלחת בשום דרך אחרת
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים אין צורך , אם הבחור טוען שיש לו באג שום דבר לא יעזור לו..בדרך כלל זה יכול לקרות , פשוט ה GM ישלח לו בדואר חפץ כלשהו שיגרום לזה שהוא ישלים כביכול את המשימה לדוגמא.
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים אם באמת יש באג אז כן, צריך לפנות ל-GM. אבל קודם הייתי בודק בוודאות שזה באמת באג ולא איזה טעות שלי כדי לא לצאת טמבל...
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מחבר מעבר לקווסט הזהמרוב שעמום הלכתי להסתובב בעולם של WOWהתחלתי לשחות, וכמו שאתם יודעים בטח בעצמכם, טבעתי, רק שהגעתי ליבשת אחרת במשחקואחר כך כשניסיתי לטעון את החשבון, נאמר לי שהדמות בכלל לא נמצאה...לתשומת לבכם
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים תגיד, אתה בשרת חוקי?...כי אם אתה בשרת פרוץ אז באמת אין לך מה להתפלא שיש מלא באגים.
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מחבר שרת חוקי למהדריןאגב, איך אני יכול לחזור ליבשת המקורית שלי?אני כרגע נמצא ביבשת שבה הדרואידים מתחילים לשחק
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים תתרחק מהמשחק הזה כמו מאש... אתה בטח חושב "לי זה לא יקרה"... גם אתה תתמכר וזה קשה לצאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.