עבור לתוכן

באג בWOW באחת המשימות הראשיות

Featured Replies

פורסם

אני משחק undead warlock בגרסת הטרייל

באחת המשימות הראשיות של סילבנה היה איזה באג, אז ניסיתי לעשות abandon למשימה על מנת להתחיל אותה מחדש

אבל אחרי שעשיתי את זה אני לא מוצא איפה אני יכול להתחיל את המשימה מחדש

הסתובבתי בכל המקומות ש הייתי בהם ועדיין אין שום זכר לתחילת הקווסט ככה שעכשיו אני תקוע בלי יכולת ממשית להמשיך במשחק

ניסיתי לדבר עם כל הדמויות הראשיות אבל זה לא מאפשר לי להמשיך עם הקווסט הראשי

עזרה ממישהו?

***ספוילר***

המשימה היתה זאת שאני נשלח להרוג חיילים (אנושיים) ביחד עם הרוח המיוחדת שעוזרת לי, מגיעים לבית ששם רואים את האנשים ואנשי הזאב מדברים ויש פאוזה במשחק בשביל הסרטון, האנשים מדברים עם הזאבים שמשכנעים אותם להפוך לאנשי זאב בעצמם, ואז הרוח הזאת לוקחת אותי ועפה כשהיא מחזיקה אותי עד סילבנה.

קצת לפני שהיינו אמורים לנחות עשיתי DROP ומאז המשחק "תקוע"

פורסם

thottbot.com

wowhead.com

תחפש שם את הקווסט.

פורסם

בכל שרת ממה שאני זוכר לפני כמה שנים שהייתי משחק יש game master זה פשוט קבוצה של חבר'ה שעובדים עבור בליזארד בשביל לפתור לשחקנים בעיות טכניות בתוך המשחק.

אם אינך יודע איך לפתוח "בקשה", פשוט תפעל לפי המדריך הבא.

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.wow-europe.com%2Fen%2Finfo%2Ffaq%2Fgamesupport.html&rct=j&q=wow%20%20message%20Game%20Master&ei=mnmtTcK5JcPdsgbujrnXDA&usg=AFQjCNFhyqrg92Faw9ygna5V74R-eYFx_A&cad=rja

פורסם

הייתי מחפש ב-wowhead.com לפני שהייתי פונה ל-game master. אני בכלל לא בטוח אם הם יעזרו עם דברים כאלה (התמצאות בעולם, quests וכו'). הם יותר בשביל לעזור בדברים שאתה לא יכול לסדר לבד. אבל אתה מוזמן לנסות אם לא הצלחת בשום דרך אחרת :)

פורסם

אין צורך , אם הבחור טוען שיש לו באג שום דבר לא יעזור לו..

בדרך כלל זה יכול לקרות , פשוט ה GM ישלח לו בדואר חפץ כלשהו שיגרום לזה שהוא ישלים כביכול את המשימה לדוגמא.

פורסם

אם באמת יש באג אז כן, צריך לפנות ל-GM. אבל קודם הייתי בודק בוודאות שזה באמת באג ולא איזה טעות שלי כדי לא לצאת טמבל...

פורסם
  • מחבר

מעבר לקווסט הזה

מרוב שעמום הלכתי להסתובב בעולם של WOW

התחלתי לשחות, וכמו שאתם יודעים בטח בעצמכם, טבעתי, רק שהגעתי ליבשת אחרת במשחק

ואחר כך כשניסיתי לטעון את החשבון, נאמר לי שהדמות בכלל לא נמצאה...

לתשומת לבכם

פורסם

תגיד, אתה בשרת חוקי?...

כי אם אתה בשרת פרוץ אז באמת אין לך מה להתפלא שיש מלא באגים.

פורסם
  • מחבר

שרת חוקי למהדרין

אגב, איך אני יכול לחזור ליבשת המקורית שלי?

אני כרגע נמצא ביבשת שבה הדרואידים מתחילים לשחק

פורסם

תתרחק מהמשחק הזה כמו מאש... אתה בטח חושב "לי זה לא יקרה"... גם אתה תתמכר וזה קשה לצאת

פורסם
  • מחבר

בא לי להתמכר ולהשחיט את הזמן שלי לחינם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים