פורסם 2011 באפריל 1814 שנים שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורס כוננים קשחים יש לי בעיה בלוח ASUS MAXIMUS IV EXTEMEבביוס אני רואה את שניי הכוננים אבל כאשר אני מעלהאת הוונדוס מופיע לי רק ארד דיסק אחד אני חושב שאולי זה החיבור או אפילו הגדרות בביוסשאני אמור לעשות אבל אין לי מושג איפה לשנות את זה.HELP
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים במנהל הדיסקים הואישנו ?אפ קליק ימין תן לו אות או תפרמט ותתן אות.(להגיע למנהל עם פקודהdiskmgmt.msc
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר הבעיה היא שאני לא יכול לעשות לו פורמט כי יש לי עליו דברים חשוביםבביוס הוא כן מזהה אותו בווינדוס הוא לא מזהה וכן הוא מזהה אותי בממנהל התקנים עכשיו אני יודע שבלוח יש לי 8 כניסות של SATA אולי החיבור לא נכון בלוח ולכן הוא לא מעלה אותו ?
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר הוא מזהה אותו במנהל התקניםבמידה ואני יתן לו אותו הכל ימחק? נתתי לו קליק יימני ועידכון אבל הוא כותב לי שכבר הוא מעודכן ומוכן לשימושאבל עדין לא רואים אותו במחשב שלי
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים תעשה מה שIvan רשם, לא יהיה שום נזקבניהול דיסקים -> קליק ימני על המחיצה של הכונן-> שינוי אות או נתיב-> ותבחר איזה אות לשים וזהו
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר מה שמופיע לי שם זה רקכללי מדייניות אמצעי אחסון מנהל התקן פרטיםבכל הקטגוריות שם אין שינוי אותו שליחה על הברות איני מבין כלל בזה
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר סליחה שלא שמתי לב למה שהסברת לי עייפות של בוקר חדש... בכל מקרה תודה רבה רבה לך זה סדר את זה שיהיה לכם חג שמח וכשר ושוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.