פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים איך לעזזל אני יודע את הטופ ספיד וכל שאר הדברים בקשר למכונית שני רוצה להחליף?
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים אתה אומר שהן לוקחות פניות חרא ואתה מראה לנו סליקה right....שאלוהים יעזור לך אם אתה חושב שזה סיליקה... זאת ניסן 350Z איכותית ויפה...
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים והנה שלי לדעתי המיאטה הכי טובה! לוקחת סיבובים במהרויות מטורפות!! אני מגיע איתה למהריות של 280-290 וזה לא בדראג!
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים לדעתי זה המירוץ הכי טוב שיש ... אני לא יודע מה איתכם..בכל מקרה מה אתם אומרים על הגולפיה שלי? SWEET !
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים גם אני כל המשחק הייתי על מיאטה ששירתה אותי מעולה אבל החלטתי שהגיעה הזמן לשדרג קצת ולקחתי rx-7 שזאת בכל מכונית פצצה תאוצה אדירה ביחס למיאטה וטופ ספיד יותר גבוה אני מסכים שהיא קצת יותר מתחלקת אבל היא עושה פניות כמו 'טטלה.
פורסם 2003 בנובמבר 2822 שנים בהתחלה הייתי נאמן למיאטה אבל היא פשוט איטית מידי.אני משתמש בסקייליינר למרוצים ובאקליפס למרוצי דריפט (השיא שלי הוא בערך 240,000)אכן נשברו השירים. גר איך אני מחכה לספוילרים ולבאמפרים אחוריים נורמלים... (משימה 95)
פורסם 2003 בנובמבר 2822 שנים תהנה*:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground
פורסם 2003 בנובמבר 2822 שנים UGH!!!!הפעלתי את הlights trailואת הmotion blurWOW! פחד אלוהים להפעיל את הNOS:
פורסם 2003 בנובמבר 2822 שנים מחבר :auto: ;D באמת המיאטה מעולה... החלפתי את הגולף ואני מבסוט עכשיו קיבלתי RX7 אני הולך להחליף שוב כל שאר המכוניות פשוט מגושמות וענקיות כמו אוטובוס...
פורסם 2003 בנובמבר 2822 שנים חבל רק שיש כזה מבחר קטן של פנסיםלא מצאתי אף פנס אחורי שנראה טוב על הסקייליןהסטוק הכי יפה
פורסם 2003 בנובמבר 2822 שנים מחבר בעע darkman תחליף צבע בסיס דחוף...והולי שיט, אם אתה לא תשים פנס there goes some reputation.... החלפתי מיאטה ב RX7 למירוצים רגילים ומירוצי ספרינט עכשיו נשאר לי המכונית לדריפטינג, מיאטה, או אקליפס, או המצלה שלכם? תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.