פורסם 2011 באפריל 1614 שנים שלום רב לכולם,במחשב הסלוני שמחובר לטלויזיה בחיבור dvi-hdmi, יש לי את המפרט הבא:לוח אם: Gigabyte P35-DS4מעבד: DualCore Intel Pentium D 830, 3.0 Ghzזיכרון - 2 סטיקים של 512 מגה-בייט, תדירות: 533 Mhz בדואל צ'אנל.כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 mbאחרי משהו כמו 3 דקות , סרט בגודל 4.36 ג'יגה מתחיל להתקע בקול ובוידיאו.הוספת 2 ג'יגה זיכרון תשנה את זה, או שצריך להשקיע יותר ?נ.ב- אני לא בטוח לגבי מקום פתיחת האשכול, אולי עדיף היה לפתוח במפרטים או קולנוע ביתי... אם לא מתאים, תעבירו.
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים באילו מקודדים ובאיזה נגן מדיה אתה משתמש?ואני דווקא שוקל להעביר לפורום תוכנה כי אני בספק שהחומרה שלך לא מסוגלת לנגן תוכן HD.
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים 1. זה קורה בכל הסרטים?2. התקיעה תמיד מגיעה לאחר פרק זמן קבוע?3. ניסית לבדוק בנגן אחר כדוגמת Media Player Classic – Home Cinema?4. מהו ספק הכוח שבמערכת?
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר 1. זה קורה בכל הסרטים?2. התקיעה תמיד מגיעה לאחר פרק זמן קבוע?3. ניסית לבדוק בנגן אחר כדוגמת Media Player Classic – Home Cinema?4. מהו ספק הכוח שבמערכת?1. כן, בשני סרטים, אחד 4.36 ואחד 6.3 ג'יגה.2. אחרי מספר דקות.3. כן.4. 500Wתוכנת האנטיוירוס היא AVG וניסיתי לכבות ולהריץ את הסרט, לא עוזר.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים 1. מה דגם הספק? האם מדובר בספק ג'נרי? האם אתה נתקל בתופעות "מוזרות" אחרות עם המערכת?2. באיזה נגן נוסף בדקת? רצוי נגן שמכיל קודים מובנים כדי לא להסתמך על הקודקים שכבר במערכת שלך שייתכן שהם מקור הבעיה.מכיוון שהתופעה מתרחשת בעוד נגנים ובזמנים פחות או יותר קבועים, יש אפשרות שמדובר בבעיית חומרה כלשהי ומכאן ההצעות הנ"ל.3. תריץ בדיקה לכונן הקשיח באמצעות כלי הבדיקה של היצרן.4. כרגע אני עדיין לא חושב בכיוון אבל גם הרצת בדיקה לזכרונות עם Memtest לא תזיק אם כבר בודקים.5. אפשרות נוספת היא להעלות LiveCD של הפצת Linux מסוימת ולנסות לנגן משם.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר דיברתי עם חבר לגבי התקלה, הוא אמר שכ.המסך שלי דיי ישן.קניתי את הכרטיס הבא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27470והכל הסתדר, מצטער על הטרטור, תודה רבה וחג שמח !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.