פורסם 2011 באפריל 1614 שנים אז מה אתה עושה לא נכון ?תוציא 15 גיגה.תשה תיקון מ CD של W7תכוון בביוס לעשות בוט מקשיח של 75 גיגה.!
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר זה בדיוק מה שעשיתי, כיוונתי את הבוט גם לכונן עם ה80GB וגם לכונן עם ה 500GBועדיין לא מפעיל כמו שצריך
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים הרצת תיקון למערכת ההפעלה כשכונן ה-15GB היה מנותק? ואז מה? זה עבר בהצלחה? ומה לאחר מכן? מה השגיאה המתקבלת?
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר הרצת תיקון למערכת ההפעלה כשכונן ה-15GB היה מנותק? ואז מה? זה עבר בהצלחה? ומה לאחר מכן? מה השגיאה המתקבלת?זה אומר לי :שאם זה תוקן אז המחשב יפעיל את הwindows כרגילואם זה לא יצליח אז המחשב יחזור לחלון התיקון ואני אצטרך לתקן שובוככה זה ניסה לתקן 10 פעמיםזה כעקרון גם תשובה לשאלה שלך Ivanזה פשוט לא מפעיל לי את החלונות, זה כל הזמן הולך לי לתפריט תיקונים (כל פעם שאני מפעיל את המחשב)וניסיתי לעשות boot גם מ D וגם מ E, זה כאילו לא משנה מה אני יעשה, C תמיד יהיה חייב להיות מחובר :-\
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים תהפוך את המחיצה של ה-500GB (מחיצה D) לאקטיבית כשאתה ב-Disk Management אם זה אפשרי. קליק ימני על המחיצה ואז Mark" partition as active".לאחר מכן תיגש ל-Recovery Console כשהדיסק של ה-15GB אינו מחובר ותריץ FIXBOOT לפי אות המחיצה בזמן הנתון.
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים תנסה עם BOOTREC אחרי ניתוקזה טוב גם ל W7 !http://support.microsoft.com/kb/927392/he
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר אני לא מסכן שום מידע מהכונן E או D בזמן שאני עושה את מה שרשמתם, כן?לאחר מכן תיגש ל-Recovery Console כשהדיסק של ה-15GB אינו מחובר ותריץ FIXBOOT לפי אות המחיצה בזמן הנתון.לא הבנתי =\הצלחתי לעשות את D כ active אך לא הבנתי מה רשמתה במה שציטטתיאני מצטער אם אני נראה כאילו אני עושה בכוונה, אני פשוט רוצה להיות בטוח ב 100% במה שאני עושה
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים זה מגיע לתיקון שבוט מהקשיח ? אז אין לך בעיה בבוט יש בעיהשאות של כונן של W7 השתנה. תיקון מנסה לתקן גם את זה אבל כנראהלא מצליח אצלך. .תנסה לעשות כמה תיקונים מה CD ולא ישר מ W7 אצלי זה תמיד הצליחאם לא עוזר.אני הייתי מחלק קשיח של 80 ומוסיף לו מחיצה קטנה בסוף נגיד 10 מגה ואזאות של W7 תחזור למה שהיה.עם GPARTED .אפשר לעשות זה בקלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.