עבור לתוכן

מסכי CRT, הקרינה. האם היא עדיין קיימת ?

Featured Replies

פורסם

לאחר כמה חודשים של עבודה עם MAG XJ700T שום תירוץ לא עוזר. זה כמו המסכים הישנים של פעם, עדיין אפשר להרגיש עיניים רדומות וכל מיני תופעות שמתחילות אחרי 20 דקות של ישיבה מול המסך. רק לאחר שקניתי מגן קרינה מקצועי של 3M אפשר לשבת מולו כמו בן אדם. וEnc0der אומר שהמסך הזה (יוצר ב5 שנים האחרונות) נטול קרינה. דעתו קצת משוחדת כמדברים על מסכי CRT לעומת LCD, בדבר הקרינה. אז לכן אני רוצה לשאול מישהו שמכיר את התופעה הזאת, ורוצה לשאול אם היום במסכים החדשים (IIYAMA 451/552 PRO, IIYAMA 511 PRO, SAM SUNG 900NF ועוד...) התופעה הזאת קיימת, או שרק עם מסנן קרינה אפשר לשבת לידם להרבה זמן כמו בן אדם ?

פורסם

דיי, אני נכנע.

כנראה שאין לך מושג וחצי מושג מה זאת קרינה, אז אין שום טעם שאני אנסה להתווכח איתך.

פורסם

מה הקשר לקרינה?

תעלה את קצב הרענון וזהו.

פורסם

יש לך מושג מה ה"מגיני קרינה עושים??? - פשוט מכהים את התמונה, אתה רואה תמונה קצת יותר אפור וכהה,

אתה בעצם סתם מסתנוור כי יש לך מסך חרא.

תוריד את הבהירות, איפה שיש שמש.

פורסם

יש לך מושג מה ה"מגיני קרינה עושים???  -  פשוט מכהים את התמונה, אתה רואה תמונה קצת יותר אפור וכהה,

אתה בעצם סתם מסתנוור כי יש לך מסך חרא.

תוריד את הבהירות, איפה שיש שמש.

מה קרה לך? אתה לא יודע שה"מסנני קרינה" האלה ב-50 שקל מסוגלים לעצור גם קרינת אלפא, גם קרינת בטא, וגם קרינת גמא?

אם לחבר'ה בהירושימה היו מסנניי קרינה כאלה מסביב לכל הבית, העולם היה נראה אחרת לגמרי...

:lol:

פורסם
אם לחבר'ה בהירושימה היו מסנניי קרינה כאלה מסביב לכל הבית, העולם היה נראה אחרת לגמרי...

LOL!!!

:lol: :lol:

עריכה: מה עם החבר'ה מנגאסקי? להם לא מגיע?

וכמה זה 50 שקלים ביינים??

פורסם

וכמה זה 50 שקלים ביינים??

אני חושב שכמה עשרות אלפים..

מה עם החבר'ה מנגאסקי? להם לא מגיע?

ומה עם החבר'ה מ-Win98? ;D

פורסם
  • מחבר

"מה קרה לך? אתה לא יודע שה"מסנני קרינה" האלה ב-50 שקל מסוגלים לעצור גם קרינת אלפא, גם קרינת בטא, וגם קרינת גמא?

אם לחבר'ה בהירושימה היו מסנניי קרינה כאלה מסביב לכל הבית, העולם היה נראה אחרת לגמרי..."

אתה מזלזל בזה... המגיני קרינה ב50 ש"ח באמת לא עושים שום דבר... אבל אם קונים מגן קרינה מקצועי כמו שאני קניתי (ב220 ש"ח... 3M דגמי pro) אז אפשר להרגיש בהבדל. אישית לפני המגן לא יכולתי לעבוד מול המסך.

פורסם

למה אתה לא מצטט כמו בן אדם ?

ולמה אתה לא קולט שזאת לא קרינה, מה שאתה "מרגיש", אלא פשוט ריצוד?

ריצוד גורם לעיניים שלך לכאוב אחרי כמה דקות.

קרינה, לעומת זאת, אתה לא תרגיש בשום דרך, אפילו לא 20 שעות שימוש. וגם לא חודש. ואפילו לא שנה.

וגם "מגיני קרינה" שכאלה ב-20000 שקל לא היו עוזרים לחבר'ה בהירושימה...

למקרה שאתה לא יודע, "מגן הקרינה המקצועי" הזה שלך הוא לא יותר מחתיכת פלסטיק, כמו זה שניתן למצוא במשקפי שמש ב-20 שקל...

פורסם
  • מחבר

עובדה שהחתיכת פלסטיק הזאת גורמת לעיניים שלי לא להתעייף משום קרינה.

לא נראה לי שזאת חתיכת פלסטיק.

ולא היה שום ריצוד, המסך עבד ב85Hz וזה לא נקרא שום ריצוד, ועדיין העיניים התעייפו.....

אחרי המגן קרינה הריצוד או מה שזה לא יהיה לא מזיז לי.....................................

ומסנני קרינה זה לא בדיוק התחום שלך אז אל תמהר להסיק מסקנות.

פורסם

אכפת לך להפסיק להגיד מה התחום שלי ומה לא? מאיפה אתה יודע מה התחום שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים