פורסם 2011 באפריל 1014 שנים שלום,יש לי את האתר הזה ring phone.orgfr ee.com (תורידו רווחים).עכשיו אני מעוניין לבנות לו מנוע חיפושבדף הראשון כתוב כך:<html lang="en"><head><meta charset="utf-8" /><title>Form</title></head><body><form method='get' action='dd.php'><label>name: </label><input type='text' name='SearchSong' /><button type='submit'>Submit</button></form></body></html> והדף השני:<?$name = $_REQUEST['SearchSong']; $result = mysql_query('SELECT * FROM song WHERE namesong LIKE "%name%"'); while($fetch = mysql_fetch_array($result)) { echo $fetch['nameusersong']; echo $fetch['namesong']; echo $fetch['httpsong']; echo $fetch['downloadsong'];} ?> אתם יכולים להיכנס לחיפוש: (תורידו רווחים)http://ringphone.org free.com/dd2.phpעכשיו תרשמו משהו ואני מקבל את זה: You Block לא יודע למה זה?? תודה רבה!
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים ערוך את ההודעה שלך ושים את הקוד בתוך טג קוד (כפתור שנראה כמו # למעלה), כדי שיהיה קריא יותר.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים כבר יותר טוב מה זה namesong? איפה name נכנס לשאילתא? חוץ מזה, יש לך טבלה בשם name1 עם שדה בשם name2...?
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר **עידכנתי את ההודעה הראשונהכהה אחי יש לי טבלה בשם song ועמודה בשם namesong עכשיו אני רוצה לעשות חיפוש למישהו ישים יחפש שם של שיר והשיר נמצא תחת הערך namesongהבנת אחי..?
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים הבעיה היא שאתה עושהLIKE "%name%"כלומר אתה משווה את השם של השיר למחרוזת "name", במקום למחרוזת שמוכלת במשתנה name$. אתה צריך לשרשר את name$ לתוך המחרוזת.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר אאאהה הבנתי אותךךאז ככה אני צריך לרשום את זה? $result = mysql_query('SELECT * FROM song WHERE namesong LIKE $name');
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים אבל עכשיו אתה לא משווה למחרוזת שמוכלת בתוך המשתנה name$, אלא אתה משווה למחרוזת "name$". אתה צריך להכניס את name$ למחרוזת בצורה הנכונה. חפש דוגמאות באינטרנט איך עושים את זה.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר נו אחי בתוך ה name יש את ה SearchSong שזה הערך שהמשתמש הקלידשאותו אני משווה אם הערכים בטבלת namesong
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים קראת מה שכתבתי?אבל עכשיו אתה לא משווה למחרוזת שמוכלת בתוך המשתנה name$, אלא אתה משווה למחרוזת "name$". אתה צריך להכניס את name$ למחרוזת בצורה הנכונה. חפש דוגמאות באינטרנט איך עושים את זה.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים מחבר אחי אז אולי תעזור לי שניה ונסגור עניין כי אני לא סתם פניתי לפה!אני חיפשתי באינטרנט הרבה ותאמין לי שהרבה ולא הבנתי.אני בסך הכל רוצה שיהיה לי אפשרות חיפוש באתר, אם יש לך קבצים מוכנים להביא לי או לעזור לי אני יודה לך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.