עבור לתוכן

ה-SSD שלי מת

Featured Replies

פורסם

אין לי מזל איתם, כנראה שמדובר על מחלות של מוצרים חדשניים.

בהתחלה קיבלתי דיסק 60 שהיה רק 55

עכשיו הלך לי המחליף שלו 80G OCZ Vertex 2

אתמול בלילה הלך והכי גרוע זה שהם הולכים בלי התראה

רגע אחד עובד ורגע שני פשוט לא קיים

בדקתי על יציאה אחרת, וחיבורי חשמל + SATA אחרים

מת לחלוטין

שמתי דיסק אחר בחיבור שלו, עובד כמו גדול.

פורסם

הי"ד

פורסם

הכותרת העבירה בי צמרמורת (בעלים גאה של Vertex 2).

מה קרה ואיך?

איזה ספק מחובר למערכת? ראיתי שמחובר Enermax, לא משנה...

פורסם
  • מחבר

היה מחובר לציוד ברמה

זה לא שחטף משהו בהתקנה, כבר הספיק לעבוד עם הציוד.

עשיתי לו גיבוי שלשום אבל הכי מפריע לי זה שאתמול העברתי כמה שעות עם קרייסיס וכל ההתקדמות הלכה.

ממליץ לגבות מדי יום, ממילא בנפח קטן הגיבוי מאוד מהיר.

פורסם

אצלי רק מערכת הפעלה ותוכנות נמצאות עליו.

כל השאר על קשיחים אחרים והם מגובים...

פורסם

לא סתם אני מתרחק כמו מאש עם חומרה של OCZ, הבקרת איכות שלהם שואפת לאפס :\

פורסם

לא סתם אני מתרחק כמו מאש עם חומרה של OCZ, הבקרת איכות שלהם שואפת לאפס :\

יש גיבוי למה שאתה אומר?

פורסם

גיבוי?

הנה כמה עובדות:

OCZ פרשה מייצור זכרונות הDRAM עקב "קשיים", מה שהיא לא פירסמה זה שהיה לה את אחוז הRMA (החזרה לאחר תקלה) הכי גבוה בשוק.

OCZ עברה לליטוגרפיה 25nm פגעה בביצועים של הכונן והנפח מבלי ליידע לקוחות (איך זה עבר את הQA שלהם מבלי שיידעו אלוהים יודע) ורק דרך לקוחות שהתלוננו גילו את זה.

לי אישית היה ניסיון מר של 2 מתוך 2 מוצרים שלהם היו פגומים.

פורסם

ממה שסיפרת, מכיר רק את הסיפור השני, והוא לא קשור לבקרת איכות אלא בפאשלה של החברה, המוצר אמור היה להימכר תחת שם אחר (בעצם מדובר באמון של החברה - אבל זה לא קשור לבקרת איכות).

לכל חברה היו פאשלות מהסוג, לאחרונה לאינטל עם לוחום P67 - הטעות ב-Design שגרמה לבעיות עם ה-SATA2, אז להגיד שהמוצרים של אינטל גרועים? ממש ממש לא.

פורסם

אני אשמח אם תראה לי קישור לכך שהיה אמור להימכר תחת שם אחר כי מעולם לא ראיתי דבר כזה, גם לא בההצהרות של OCZ לאחר שנודע להם על הפאשלה שלהם.

ואיך אתה יכול להגיד שזה לא קשור לבקרת איכות? כאשר אתה מוכר את אותו הדגם שמכרת עד היום עם יכולת ביצועים ירודה יותר זה לא סימן לכך שהם לא עשו מבדקים כמו שצריך?

הרי שהם כן טוענים שהוא עבר אצלהם מבדקים לפני ששיחררו אותו אז כבר זה מעיד על שני סיבות אפשריות:

1. הטעיית ציבור ובכלל לא נעשה מבדקים מקיפים.

2. אין להם מושג איך לבצע QA.

הנה לך ציטוט מפי OCZ:

Regarding the performance, these drives are able to meet our published specifications with the same benchmarks we have always used, which is ATTO for maximum rated sequential speeds and IOMeter for random IOPS. We have also recently added a dual spec to show performance in ASSD on our product pages, we realize every benchmark is different and handles data differently.
פורסם

אין לי קישור להראות לך כי זו הטענה שלי, החלקים בפנים היו שונים, הגיוני היה למכור תחת שם אחר כדי לא להטעות את הציבור, וזו בעיית אמון, לא סדרה דפוקה או טעות בדיזיין כמו שקרה לאינטל (אגב עוד פאשלה, אינטל כן הייתה מוכנה להחליף את כל הלוחות, OCZ התנערו) - אבל שוב, זה לא אומר שהחומרה הייתה לא טובה.

פורסם

באמת מוזר , המחשב בכלל לא מוצא את הכונן זה מבאס מאוד, אפילו אין אפשרות לפרמט או משהו ...

האם אתה חושב שיש קשר לנפילת מתח בבית או בעיה בספק כוח?

אני לא יודע מה אפשר להגיד על OCZ אבל הבקר SandForce שלהם דיי מצליח בשוק לא?

פורסם

SSD בכללי מאוד רגישים לקפיצות מתח, לכן הפסקת חשמל (או נכון יותר החזרה ממנה) יכולה להרוג אותו.

ד"א יש הפסקות חשמל בלתי מורגשות גם שעושות קפיצות.

פורסם

באמת מוזר , המחשב בכלל לא מוצא את הכונן זה מבאס מאוד, אפילו אין אפשרות לפרמט או משהו ...

האם אתה חושב שיש קשר לנפילת מתח בבית או בעיה בספק כוח?

אני לא יודע מה אפשר להגיד על OCZ אבל הבקר SandForce שלהם דיי מצליח בשוק לא?

הבקר ממש לא שלהם, זה של חברת Sandforce :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים