פורסם 2011 באפריל 614 שנים הי,יש לי שאלה בנוגע לעריכת קבצי CSV בפייתון.נניח ויש לי קובץ CSV שמורכב מ-3 עמודות ואני רוצה למחוק חלק מערך בתא(למשל: במקום10:00:00 PM שיהיה 10:00)איך אני עושה את זה?אני יודע לעשות לולאה שתעבור על כל שורה אבל איך אני מוחק חלק מתא ספציפי?תודה!
פורסם 2011 באפריל 614 שנים אני מניח שאתה משתמש במודול CSV המובנה של פייתון, כן?כל שורה שאתה קורא מהקובץ פשוט מתורגמת לרשימה של מחרוזות. אתה יכול פשוט לשנות את המחרוזת ספציפית. נניח אם השורה שקראת מוחזקת במשתנה row אז תעשה משהו כזה לדוגמה:row[1] = row[1][3:7]ואז תכתוב חזרה לקובץ באמצעות cvs.writer.
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מחבר אוקיי, זה עובד.סליחה על הבורות אבל איך אני כותב את זה לקובץ אקסל עם רק חלק מהטורים שיש בCSV?תודה רבה!
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מחבר נגיד שיש לי CSV שכשאני פותח אותו באקסל אני רואה 5 עמודות(1,2,3,4,5), אני רוצה פשוט לייצא רק את עמודות 1,2,4,5.
פורסם 2011 באפריל 614 שנים אז קרא את הקובץ, תעבור שורה שורה ובכל שורה תיקח רק את העמודות הרלוונטיות (באמצעות פעולות פשוטות על רשימות).
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מחבר אז זהו, שאני לא מצאתי איך לקחת את כל האיברים חוץ מאחד באמצע..SLICE לא עובד במקרה הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.