עבור לתוכן

תקלה בפיירפוקס 4.

Featured Replies

פורסם

כשאני פותח את הדפדפן, זה לא מגיע לדף הבית ישירות אלא פותח טאב חדש ללא שום אתר.

כנ"ל חלון הדפדפן נפתח בגודל קטן, ולא משנה אם אני מגדיל או סוגר אותו כשאתרים אחרים פתוחים ברקע, זה לא שומר.

זו בעיה מטרידה, כי כל פתיחה מחדש אני צריך ללחוץ על דף הבית ולהגדיל את החלון.

למישהו יש פתרון ?

פורסם

אתה לוחץ alt(בדפדפן) ומופיעה שורת בחירה למעלה בצד שמאל[FILE EDIT VIEW...] בוחר באופציה TOOLS ואז למעטה ב OPTIONS. בלשונית הראשונה GENERAL יש שם אופציות לגבי איך ייפתח הדפדפן. אתר בית/טאב ריק וכו'.

מקווה שעזר

פורסם
  • מחבר

נכנסתי דרך זה, הכל מסומן כמו שצריך.

אולי משהו בקונפיג לא מסומן נכון ?

פורסם

מצטרף לבעיה..

רציתי לפתוח ת'רד משלי, אבל נראה לי שעדיף להצטרף לזה.

כל פעם שאני מפעיל את הפיירפוקס בהעלאת המחשב, לא ניתן לראות אותו על המסך ולאחר סגירה ופתיחה מחדש הוא נפתח בחלון ממש קטן.

האם אפשר לשנות משהו בהגדרות הקונפיג על מנת שיפתח תמיד במסך מלא?

תודה לעוזרים.

אגב, אצלי אין בעיה בנוגע למסך הבית.

פורסם

נשמע באמת כמו התנגשות של הגדרות ו/או הרחבות או פשוט פרופיל "שבור":

1. האם התופעות מתרחשות גם ב-Safe Mode (של FF לא של מערכת ההפעלה)?

2. אם התופעות מתרחשות גם ב-Safe Mode, נסה ליצור פרופיל חדש (מבלי למחוק את הנוכחי) ולבדוק אם משהו השתנה.

בקשר לגודל החלון. פתח את הדפדפן, מתח את החלון לגודל הרצוי > לחץ על Shift ובעודו לחוץ לחץ על ה-X כדי לסגור את החלון. זה משנה משהו?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את מה שרשמת לגבי הסעיף של ההגדלת חלון עם הלחיצה על השיפט והאיקס, ולא הלך לי. זה לא מוביל לשום פעולה.

לגבי הסעיף הראשון, מסתבר שעכשיו אחרי הפעלה מחדש זה נפתח באתר הבית הנוכחי שלי, ויתרה מכך אם אני מנסה את פעולת היציאה מהדפדפן כשברקע פתוחים בפניי טאבים, זה שואל אותי אם לסגור ולאחר יצאה כביכול, והפעלתו מחדש של הדפדפן, זה שואל אותי אם לעשות ריסטור של הטאבים שהיו פתוחים.

כאילו התגברתי על תקלה אחת, אבל לגבי השנייה עדיין לא.

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה ב'לא מוביל לשום פעולה', לחץ על Shift וסגרת את החלון והוא עדיין נפתח קטן?

ניסית להפעיל את הפדפדפן ב-Safe mode ולראות אם זה משנה משהו מבחינת גודל החלון?

אם זה קורה גם ב-Safe Mode תגבה ותמחק מהפרופיל שלך את הקובץ localstore.rdf. שים לב שמחיקת הקובץ תאפס גם את הגדרות סרגלי הכלים ותצטרך להגדיר אותם מחדש (סדר הסמלים, הוספת סמלים וכו'), אך בדרך כלל זה קצר יותר מאשר יצירת פרופיל חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים