עבור לתוכן

באג מעצבן בכתיבת הודעות עם FF4

Featured Replies

פורסם

משום מה נראה לי שזה לא רק אצלי, כשכותבים הודעה עם טקסט מעורב ועוברים לאנגלית אז הסמן יורד שורה ואחרי הרווח חוזר(מצורפת תמונה).

האם יש פתרון לבעיה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

שמתי לב לזה בעוד מקומות אצלי.

פורסם

שמתי לב לזה עוד מגרסת הבטא עד שזה יצא רשמית ועדיין כלום לא השתנה :-\

פורסם

1. גם אני נתקלתי בתופעה, אך אצלי לפחות מדובר רק בתצוגה. כלומר, הסמן אכן יורד שורה אך כשממשיכים לכתוב הטקסט ממשיך באותה שורה.

2. אם שמתם לב, מאז השדרוג השתנה עורך ההודעה לעורך מסוג WYSIWYG, כלומר תוכן ההודעה מוצג כפי שהוא יראה בהודעה הסופית והתגיות ושאר רכיבי הקוד כבר לא מופיעים בגוף ההודעה. יש לזה כמובן יתרונות (הודעה "נקייה" יותר לדוגמה), אך כנראה שהעורך הזה אחראי גם לחלק מהבעיות שחלק מהמשתמשים נתקלים בהן. הפתרון הכי פשוט הוא לבטל את העורך הזה מתוך הגדרות הפרופיל ולחזור לעורך ההודעה הישן.

פורסם

^^^

1. אם אני מבטל את הסימון של תיבת ה WYSIWYG בפרופיל שלי (אני מניח שלזה התכוונת), העורך אכן משתנה בצורה מסוימת, אבל התגיות ושאר רכיבי הקוד מופיעים

אצלי עם שני הפרופילים....אם אני מצטט מישהו (הנה עכשיו ציטטתי אותך ומיד אמחק את הציטוט, כי זאת הודעה מעלי), אני עדיין רואה, למשל, את מה שמודגש בירוק:

[quote author=About:blank link=topic=495965.msg4246677#msg4246677 date=1301750846]

האם לא התכוונת שלא יראו את זה בזמן כתיבת ההודעה?....ולגבי הסמן- הוא עדיין יורד שורה כפי שכתבו המגיבים שמעלי. עם WYSIWYG

ובלעדיו....

2.בעיה אחרת, מאד מעצבנת, שנתקלתי בה רק ב FF4 (אני לא חושב שזה קשור לשינויים באתר) ,היא שכאשר אני כותב תגובה, אז ה CPU שלי מתחיל להשתולל כל

עוד ניתן לראות את ה "סמיילים" למיניהם. אמנם יש לי מחשב ישן (פנטיום 4), וכנראה שעם מחשב חדש זה לא היה קורה, אבל עובדה שזה קורה רק

עם FF4. בגלל זה אני מגיב עכשיו עם כרום, למרות שאני לא כל כך אוהב את הדפדפן הזה. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה?...

פורסם

1. חלק מהתגיות אכן מוצגות גם בעורך ה-WYSIWYG. אבל תגיות כמו אלו של קישורים, תמונות, Youtube, הדגשה, שינוי צבע ועוד, לא מוצגות.

2. בדקתי ואכן הסמן יורד שורה גם כשעורך ה-WYSIWYG לא פעיל, אך (אצלי לפחות) זה חזותי בלבד וכאשר אני ממשיך להקליד הטקסט נכתב באותה שורה. אצלך זה לא ככה?

3. ביטול עורך ה-WYSIWYG אמור לפתור גם את הבעיה של צריכת משאבים מוגברת בעבודה עם מעבדים "חלשים".

פורסם
  • מחבר

שיניתי את עורך הWYSIWYG וזה עדיין עושה את זה, גם אם זה רק וויזואלי זה עדיין מעצבן!

כנראה שנמשית לעבוד עם 3.6 לבנתיים.

פורסם

1. חלק מהתגיות אכן מוצגות גם בעורך ה-WYSIWYG. אבל תגיות כמו אלו של קישורים, תמונות, Youtube, הדגשה, שינוי צבע ועוד, לא מוצגות.

2. בדקתי ואכן הסמן יורד שורה גם כשעורך ה-WYSIWYG לא פעיל, אך (אצלי לפחות) זה חזותי בלבד וכאשר אני ממשיך להקליד הטקסט נכתב באותה שורה. אצלך זה לא ככה?

3. ביטול עורך ה-WYSIWYG אמור לפתור גם את הבעיה של צריכת משאבים מוגברת בעבודה עם מעבדים "חלשים".

2. לגבי הסמן, דווקא עכשיו אני כותב והוא לא יורד בכלל....הסתדר פתאום....

3.לגבי צריכת המשאבים, זה לא עזר. זאת בעייה ספציפית שקיימת (לפחות אצלי), רק עם FF4.

אני מניח שאיזו מנילפולציה של הההגדרות המתקדמות בדפדפן היתה יכולה לפתור את זה.

וכמובן שקיימת הבעייה המעצבנת מכל: אם לא מבטלים את האצת החומרה בדפדפן, הפונטים מטושטשים.

האינטרנט מלא בתלונות על זה, וכתוב שזה קיים גם ב IE9 (אחת הסיבות שלא התקנתי אותו).

אני מקווה שמתי שהוא ימצא לכך פיתרון.

פורסם
  • מחבר

2. לגבי הסמן, דווקא עכשיו אני כותב והוא לא יורד בכלל....הסתדר פתאום....

זה לא ירד לך שורה כי כל ההודעה שלך בעיברית, משום מה זה קורה רק באנגלית.

פורסם

^^^

אני מקווה שאתה ציני....בזמן שכתבתי את ההודעה החלפתי כמה פעמים מעברית לאנגלית.

אח"כ מחקתי את זה כמובן.

פורסם
  • מחבר

OK, אצלי זה עדיין ממשיך...מעצבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים