עבור לתוכן

אני מניח שזו שאלה ששאלו הרבה לפני. איזו שפת תכנות אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנת ב Action Script לא ברמה כל כך גבוהה ואני רוצה ללמוד עוד שפת תכנות... בפלאש יותר קל לי ליצור משחקים לאייפון ואתרים מאשר שפות אחרות, אני רוצה ללמוד שפה שתפתח בפני עוד דלתות (אני מדבר על עבודה).

על מה אתם ממליצים? חשבתי על JAVA גם ראיתי שיש ביקוש. ומהי רמת הקושי של השפות שאתם ממליצים?

תודה :)

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה.

נתחיל מזה ש-ActionScript היא שפת תכנות מלאה שאפשר לעשות איתה כל דבר (במיוחד מאז ActionScript 3). באמצעות Flex אתה יכול אפילו לכתוב אפליקציות מלאות בנוחות. אז כיוון אחד אפשרי הוא להתקדם בתחום הזה.

חוץ מזה, Java היא בהחלט שפה מומלצת ללימוד. אם אתה כבר יודע לתכנת אז ללמוד שפה חדשה לא אמור להיות קשה במיוחד בכל מקרה (מתכנת טוב עם נסיון יוכל ללמוד שפה חדשה תוך זמן קצר בלי הרבה מאמץ - צריך לזכור הרי ששפה היא רק כלי, לא מטרה).

פורסם
  • מחבר

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה.

נתחיל מזה ש-ActionScript היא שפת תכנות מלאה שאפשר לעשות איתה כל דבר (במיוחד מאז ActionScript 3). באמצעות Flex אתה יכול אפילו לכתוב אפליקציות מלאות בנוחות. אז כיוון אחד אפשרי הוא להתקדם בתחום הזה.

חוץ מזה, Java היא בהחלט שפה מומלצת ללימוד. אם אתה כבר יודע לתכנת אז ללמוד שפה חדשה לא אמור להיות קשה במיוחד בכל מקרה (מתכנת טוב עם נסיון יוכל ללמוד שפה חדשה תוך זמן קצר בלי הרבה מאמץ - צריך לזכור הרי ששפה היא רק כלי, לא מטרה).

תודה.

כמה אנשים המליצו לי ללמוד .net אפשר לקבל קצת פירוט לגבי השפה? ראיתי שיש כל מיני סוגים של .net וחוץ מ Action script לא יצא לי להתעסק עם שפות אחרות...

פורסם

דוטנט היא לא שפה אחת, היא פלטפורמה לפיתוח תוכנה. אפשר לכתוב בה בכמה שפות, כשהכי נפוצה ומומלצת היא #C (בתכל'ס מה שלומדים זה #C).

השפה די דומה לJava (מבחינת התחביר והעקרונות התכנותיים), ויש ויכוחים גדולים לגבי איזו שפה עדיפה. בכל מקרה, בגלל הדמיון הרב ביניהן, המעבר ביניהן הוא קל יחסית (כי העקרונות הבסיסיים של תכנות מונחה עצמים זהים בשתיהן).

נ.ב. אין צורך לצטט את ההודעה שאתה מגיב אליה אם זו ההודעה האחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים