פורסם 2011 במרץ 2814 שנים 890iuקיצר אתה טרול רציני וברגע שתדע יותר מה הבעיות שלך עם הדפדפן תרשום תגובה רצינית יותר בפורום.זה פשוט מגוחך.
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים אני חושב שטוטי התכוון שהפתרון הכי פשוט יהיה לפרמט 890iu קיצר אתה טרול רציני וברגע שתדע יותר מה הבעיות שלך עם הדפדפן תרשום תגובה רצינית יותר בפורום. זה פשוט מגוחך. תקראו בין השורות. מה שנקרא
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מחבר 890iuקיצר אתה טרול רציני וברגע שתדע יותר מה הבעיות שלך עם הדפדפן תרשום תגובה רצינית יותר בפורום.זה פשוט מגוחך.שניצל= king tootieאתה חושב שאם תחליף שם אתה יכול לקלל ?מה קרה אין מספיק שירשורים שאתה יכול להציק לאנשים ?אתה נכנס לשרשור שלי כדי לקלל ?
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים פתרתי את הבעיה של הMEDIA PLAYER PLUGIN. עכשיו שני אתרי הרדיו עובדים. ונשאלת השאלה, למה שאני אקשיב לאתרים באיכות שמע נמוכה שמערבבת עברית עם לועזית כי זה החוק בארץ, כשיש מוזיקה באיכות גבוהה ללא שירים בעברית באתרים לא ישראלים ? (או אצלי על ההרדיסק).
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים הכל בגלל SMF 2, הוא מעורר טרולים. LOL פתרתי את הבעיה של הMEDIA PLAYER PLUGIN. עכשיו שני אתרי הרדיו עובדים. ונשאלת השאלה, למה שאני אקשיב לאתרים באיכות שמע נמוכה שמערבבת עברית עם לועזית כי זה החוק בארץ, כשיש מוזיקה באיכות גבוהה ללא שירים בעברית באתרים לא ישראלים ? (או אצלי על ההרדיסק). אפשר להשכיר אותך כ spokesperson?
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים שניצל= king tootie אתה חושב שאם תחליף שם אתה יכול לקלל ? מה קרה אין מספיק שירשורים שאתה יכול להציק לאנשים ? אתה נכנס לשרשור שלי כדי לקלל ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.