פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים לחבר שלי יש פנטיום 3 733 מה"צ אבל בביוס המכפלה לא נעולה... זה אומר שהביוס דפוק או שהמעבד באמת לא נעול?
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים זה שבביוס אפשר לשנות לא אומר שהמכפלה פתוחה, אני בטוח שגם אם הוא ישנה המהירות לא תשתנה כלל.
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים יש לוחות-אם שמאפשרים לך "לשחק" חופשי עם המכפלה בביוס , אבל במציאות היא נשארת נעולה .
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים תנסה... מה כבר יכול לקרות..? אני לא רוצה לבאס אותך אבל גם אצלי זה הראה שהמכפלה פתוחה אבל בסוף התברר שמהירות המעבד לא השתנתה כשהעלתי אותה (ראה מפרט אחרון)עריכה: כשנכנסתי להגיב לא היו תגובות מצטער על הספאם...
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים מחבר אתה יכול לפרט קצת יותר מה זה מעבד מתכנתים? כי דוד שלו מארה"ב הביא לו את זה והוא מתעסק במחשבים...
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים הכוונה היא למעבד שמיוצר לשימוש פנימי בתוך אינטל ולא נמכר לציבור הרחבהמקום היחיד שתמצא כזה מעבד שלא אצל עובד אינטל הוא אצל בעלים של אתרי חומרה שהרבה פעמים המעבדים שהם מקבלים לביקורת הם כאלה
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים מעבדים אלה נקראים ES (engniring sample) ויש אותם ליבואנים, בעלי אתרי חומרה ואנשים עם קשרים.....אני יודע שלאורי סולימני (e-pit@am) יש ES של הP3 1.13 COPPERMINE
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים אני יודע שלאורי סולימני (e-pit@am) יש ES של הP3 1.13 COPPERMINEזה לא כזה מרשים להחזיק ES של מעבד שהיה לו Recall מלא עקב אי יציבות קטלנית...איך מזהים כזה? מנסים לשנות מכפלה אם הצלחת אז יש לך אחד כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.