פורסם 2011 במרץ 2214 שנים שכחתי לציין שאצלי בכל זמן נתון פתוחים בין 10 ל- 20 טאבים (הוא נסגר ונפתח איתם), עוד לפני שאני מתחיל "לעבוד" עם הדפדפן. אני יכול להגיע בקלות לכ- 60+ טאבים פתוחים. כרום ו- IE לא עומדים בזה (בד"כ זה נגמר בקריסה).
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים אני מנסה להוריד את התוסף הזה: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tabgroups-manager/ ונתקל בשגיאה. אשמח אם מישהו שמצליח להוריד אותו יעלה אותו לפורום. אני מקווה שאתה יודע שהפיטצ'ר הזה מובנה ב FF4, ואמור להיות מיושם בצורה הרבה יותר נחמדה - כבר לא צריך תוסף בשביל זה. view-customize-tab groups
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים הפתיחה\סגירה בהחלט השתפרה, הבעיה היחידה שלי (כרגע) זה שFF מנסה להיות להראות כמו כרום, איזה תוסף מחזיר את הtab bar למקום הנורמלי שלו? View-Toolbars-Tabs on top אצלי התצוגה בכמה אתרים נדפקה. הפונט נורא קטן וגם מעוות משהו הדפדפן בהחלט עובד הרבה יותר מהר וגם מרגישים שיפור משמעותי בהשפעה של פלאש על המעבד. (האצת וידאו דרך כרטיס המסך?)
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים אצלי התצוגה בכמה אתרים נדפקה. הפונט נורא קטן וגם מעוות משהו סביר להניח שפשוט מדובר באתרים שלא קבעו פונט, ולכן הדפדפן משתמש בהגדרות ברירת המחדל שלו. ייתכן שהן שונות ממה שהיה לך בגירסה הקודמת..
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים רעיון טוב, אבל זה הדבר הראשון שבדקתי.facebook לדוגמא ממש נראה רע. גם HW לא להיט אבל משמעותית יותר טוב.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים האצת החומרה בדפדפן מבוטלת? (about:config -> gfx.direct2d.disabled -> true -> restart browser)?...
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים יש אפשרות לחזור ל FF3.6 ?אני לא רוצה להתקין את 4 ולגלות שחווית הגלישה שלי ירדה בגלל שרוב התוספות שלי לא עובדות.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים אני מקווה שאתה יודע שהפיטצ'ר הזה מובנה ב FF4, ואמור להיות מיושם בצורה הרבה יותר נחמדה - כבר לא צריך תוסף בשביל זה. view-customize-tab groups זה EYE CANDY נחמד, אבל פחות יעיל. יש אפשרות לעשות טאבים לטאבים (כמו בתוסף הנ"ל)? זו הדרך הנוחה ביותר.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים *הודעת מעקב מתבקשת* (למרות שלא היה לי זמן להתקין את FF4 עדיין, כנראה בסופ"ש)
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים למישהו יש המלצה לתרגומון טוב?השתמשתי עד עכשיו ב QTL, אבל הוא לא נתמך יותר, אז משהו בסגנון יהיה סבבה.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים הפתיחה\סגירה בהחלט השתפרה, הבעיה היחידה שלי (כרגע) זה שFF מנסה להיות להראות כמו כרום, איזה תוסף מחזיר את הtab bar למקום הנורמלי שלו?לחיצה על המקש הימיני בעכבר באיזור שורת הכתובת ותבטל את הV - לשונית בראש הדףלמישהו יש המלצה לתרגומון טוב?השתמשתי עד עכשיו ב QTL, אבל הוא לא נתמך יותר, אז משהו בסגנון יהיה סבבה.תוריד את הגרסה החדשה ביותר של התוכנה והכל יעבוד לך http://www.qtl.co.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.