עבור לתוכן

לוחות אם של אינטל למעבד S1155 H67 מומלץ לקחת?

Featured Replies

פורסם

ראיתי כמה לוחות אם של אינטל באתר SKYPC במחירים זולים יותר מהחברות המוכרות האחרות

מומלץ לקחת לוח זול של אינטל או שעדיף להוסיף כסף ולקחת של חברה מוכרת אחרת כמו אסוס\ גיגאבייט?

http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67BLB3~10~0.htm לוח של אינטל 453שח בי3

http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67CLB3~10~0.htm לוח של אינטל 476שח בי3

מבקש ייעוץ

אני לא דורש חיבורים מיוחדים מהלוח וכדומה

תודה חברים

פורסם

אינטל לא חברה מוכרת ?

אינטל לא חברה איכותית ?

זה שזה זול אומר שזה יותר נחות ?

:screwy: :screwy: :screwy:

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך הלוחות אם של אינטל בגלל זה אני שואל ולא צריך ישר לתקוף!! :bash:

פורסם

אני לא יודע איך הלוחות אם של אינטל בגלל זה אני שואל ולא צריך ישר לתקוף!! :bash:

הכל בקטע של צחוק, קצת חוש הומור, גם לנו מותר :silly:

תראה, הלוחות של אינטל מעולים, ואם אתה לא צריך משהו מטורף, הם יהיו מעל ומעבר למצופה.

אתה רוצה לעשות OC ?

פורסם

כשאתה בוחר בלוח H67 אתה מודע למגבלות (לא תוכל לבצע OC) וליתרונות שלו (תוכל להשתמש בליבה הגרפית המובנית)?

הלוחות של Intel הם בסדר גמור. אם אתה מוצא לוח של Intel שמכיל את כל החיבורים שאתה צריך (כמות וסוג) והוא זול יותר מלוח אם מקביל של אחת היצרניות האחרות, אז הרי שהלוח הזה של Intel הוא המשתלם ביותר עבורך.

מה שכן, לפני שאתה קונה תוודא שאתה קונה את מהדורה B3 של הלוח (שלמקרה שאתה לא מודע לעניין, במהדורה הזאת נפתרה התקלה האפשרית בבקרי ה-SATA של ערכת השבבים - פרטים מלאים בסטיקי שנפתח בנושא בראש הפורום).

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן לעשות OC

ואני מתכנן לקנות את המעבד INTEL CORE I5 2500

אם נגיד הלוח זול ויש בו את כל מה שאני צריך, הלוח יכול להיות לא מוצלח?

פורסם

אני לא מתכנן לעשות OC

ואני מתכנן לקנות את המעבד INTEL CORE I5 2500

אם נגיד הלוח זול ויש בו את כל מה שאני צריך, הלוח יכול להיות לא מוצלח?

לוח מעולה, בדיוק כמו שאתה צריך.

אם באמת יש בו את כל מה שאתה צריך, לך על זה, הרווחת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שבשתי הלוחות שציינתי של אינטל לא רשום המתח של הזיכרון, איך אפשר לברר את זה?

פורסם

לפלטפורמת SB כדאי שתקנה זכרון בתדר 1.5V. את נתון המתח אתה מברר במפרט הזכרון ולא לוח האם.

פורסם

לפלטפורמת SB כדאי שתקנה זכרון בתדר 1.5V. את נתון המתח אתה מברר במפרט הזכרון ולא לוח האם.

לפלטפורמת SB כדאי שתקנה זכרון במתח 1.5V. את נתון המתח אתה מברר במפרט הזכרון ולא לוח האם. *

פורסם
  • מחבר

בלוחות אם בכללי, נגיד ניקח את ציפסט H67, יש הבדל בין כל הלוחות אם המיוצרים עם ציפסט משלל החברות חוץ מחיבורים בלוח עצמו?

כאילו זה לא משנה איזה לוח לוקחים העיקר שהוא יהיה עם ציפסט שמתאים? אפילו שהוא יהיה מחברה לא מוכרת?

פורסם

כל עוד הלוח הוא מחברה מוכרת ועונה על כל הדרישות שלך אז אין שום מניעה לקנות אותו אלא אם כן הוא ידוע באופן ממוקד כבעייתי.

לעניין ההגדרה של חברה מוכרת. מבחינתך כצרכן חברה מוכרת היא יצרנית שניתן באופן כללי לסמוך על איכות המוצרים שלה ועל האחריות שהיא נותנת (יש עוד יצרנים איכותיים שאין להם כל כך דריסת רגל בארץ). לגופה של השאלה הנוכחית, Intel בהחלט נופלת להגדרה של חברה מוכרת ואין שום סיבה להימנע מקניית לוחות מתוצרתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים