עבור לתוכן

איך משנים את ברירת המחדל של תצוגת התיקייה?

Featured Replies

פורסם

כאשר אני פותחת תיקייה בתוך המחשב ברירת המחדל של תצוגת הקבצים שבתוך התיקייה היא תצוגה של משבצות. כמובן שאני יכולה לשנות את אופן תצוגת הקבצים ואז כאשר אפתח שוב את התיקייה המחשב יזכור את התצוגה האחרונה שבחרתי ויציג את הקבצים שבתיקייה עפ"י התצוגה האחרונה שבחרתי אבל כאשר אני עושה את אותו הדבר עם תיקייה שנמצאת בדיסק און קי אז הוא פשוט לא זוכר את התצוגה האחרונה שבדקתי וכל פעם שאני פותחת את התיקייה הוא מציג לי את הקבצים בתצוגה של משבצות. אני מעוניינת שכל תיקייה שאפתח אם זה תיקייה במחשב או תיקייה בדיסק און קי או בהרד דיסק חיצוני שברירת המחדל של תצוגת הקבצים תהיה בתצוגת רשימה. האם ניתן לעשות דבר כזה בכלל?

פורסם

תכנסי לתיקייה מסוימת. תגדירי אותה בדיוק כפי שאת רוצה (מכל הבחינות לאו דווקא רק תצוגה) ולאחר מכן:

Tools > Folder Options > View > Apply To All Folders

פורסם
  • מחבר

About:blank - אתה תותחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אתה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :yelclap: :yelclap: :yelclap:

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

About:blank - נכון שאף פעם לא קיבלת תודה כזו על אף אחת מ 4365 ההודעות שלך בפורום?

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחח - נץ אתה צריך להבין שבמשך הרבה זמן כל פעם שנכנסתי לתיקיות ולתתי תיקיות בדיסק און קי נכנסתי כל פעם לתצוגה פעם אחר פעם כדי לשנות את צורת התצוגה וזה היה ממש מסורבל. ידידינו About:blank פתר לי את הבעיה בצורה מושלמת ובהזדמנות זו שוב אומר לו תודה מעומק הלב.

פורסם

כמובן!

אבל איזו תודה ברוחב לב :) את תותחית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים