פורסם 2011 במרץ 2114 שנים הי, המחשב שלי די עמוס אז אני רוצה לעשות לו פרמוט ויש לי שאלה.אם אני עושה פרמוט, אני יוכל להשתמש בסריאל שהיה לי עד עכשיו לXP, הוא חוקי ואני רוצה שיהיה מותקן לי חוקי.תודה רבה.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר פרמטתי והוא לא מקבל את הסריאל!אותו דבר גם באופיס.מה אני יכול לעשות?תודה
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים כמובן אם אתה מנסה להתקין אותה גרסאת ווינדוס שנרכשה לך עם המחשבהרי זה ברור שרשיון של XP לא יתקבל ע"י ווינדוס 7אפילו אם יש לך רשיון ל XP HOME ואתה מנסה להתקין XP PRO הוא לא יתן לך
פורסם 2011 באפריל 214 שנים מחבר ברור שבווינדוס אחר זה לא יעבוד, לא חשבתי לנסות סריאל של XP ב7אבל דווקא התקנתי את אותה מערכת הפעלה וזה לא עבד
פורסם 2011 באפריל 214 שנים אתה מנסה להתקין בעזרת הדיסק המקורי או אחר שהורדת? אם זה השני, תוודא שזה אותו גרסה, כלומר, service pack, pro/home, 32/64bit
פורסם 2011 באפריל 214 שנים ולא פחות חשוב סוג הרשיון OEM/RETAIL/UPGRADEService pack לא חשוב ועד כמה שאני יודע גם לא ה 32/64 ביט.
פורסם 2011 באפריל 214 שנים למה חשוב סוג הרשיון? (חוץ מ UPGRADE כמובן).אני רכשתי רשיון OEM לפני כ-9 שנים עם מחשב חדש ומאז כבר התקנתי אותו על לפחות כ-7 מחשבים שונים שהיו אצלי בשימוש בבית,ואף יותר פעמים מהנ"ל אם נוסיף גם את מספר הפעמים שפירמטתי מערכת והתקנתי מחדש על אותו מחשב.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים בשביל מה כל הכאב-ראש? אם הכל חוקי וכשר, תתקשר למיקרוסופט וזה הכל: 09-7625100.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים זה לא כל כך פשוט, כי אם הרשיון שלו הוא OEM הם עלולים לסרב בטענה שהוא תקף רק למחשב המקורי עימו נמכר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.