פורסם 2011 באפריל 414 שנים האם רק בשרתים שהם ranked אפשר לעלות רמות? ואם לא אז מה ההבדל בין שרת ranked לשרת רגיל?
פורסם 2011 באפריל 414 שנים הם חובבנים שם ב-Crytek או מה?אני לא מבין איך יש עוד צ'יטרים, ועדיין ה-unlocks לא נשמרים.ברשימת השרתים רובם עם פינג של 1000 כשחצי מהם בכלל לא פעילים, ועד שאתה כבר מצליח להיכנס לאיזשהו סרבר עם פינג נורמלי, בא איזה צ'יטר והורס את המשחק.וכל זה אחרי הפאצ' המיוחל...
פורסם 2011 באפריל 514 שנים זה לא המשחק רשת הראשון שלי, רק במשחק הזה רוב השרתים עם פינג של 1000 מעצבן, לא כל דבר אשמה הספקית הישראלית.
פורסם 2011 באפריל 514 שנים אפילו אחרי הפאטצ' החדש המשחק מלא תקלות... עדיין מתאפסים לי ה achievements מידי פעם לדוגמה: היום בצהריים הייתי דרגה 16 עם 3 סוגי נשקים שאפשר לשנות ובערב שהתחלתי לשחק פתאום אני דרגה 15 עם 2 נשקים.... לא ממש תיקן משהו הפאטצ' וגם עדיין ראיתי אנשים מרמים.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מישהו יודע איך להריץ שרת על LINUX !?? חיפשתי בגוגל, אין כלום !! אם מישהו חושב שהוא יודע, אני יביא לו שם משתמש וסיסמא שינסה לפתוח אני מת לשחק כבר על פינג 20-30
פורסם 2011 באפריל 714 שנים סיימתי היום לקרוא את הספר של המשחק (Crysis: Legion).למרות שלא סיימתי את המשחק (הגעתי עד לקטע של החייזרים), אני יכול להגיד שנהניתי מכל רגע מהעלילה הסוחפת למרות שראיתי ביקורות שמתארים אותה כ-"רדודה".ממליץ לכל אחד לקרוא את הספר (הוא רק באנגלית כמובן), שעולה 10$ באמאזון, כי נדיר שתמצאו ספר כזה..
פורסם 2011 באפריל 814 שנים אין ספק שהרבה שנים לא התאכזבתי כל כך ממשחק מחשבעבדו עלינו בעיניים ומכרו אותנו לקונסולותהAI גרוע יותר מFAR CRY אפילו הבוטים של CS לפני 8 שנים היו יותר חכמים ומושקעיםהמשחק מפוצץ באגים, הגרפיקה גם פגומה, כרטיס בודד של 6950 שלי מריץ את זה די בקלות על הגדרות הכי כבדות, עם אני מפעיל את הCF שלי אז בכלל זה בדיחה (אני משתמש בכלי שפרסו בFILEPLANET כדי לשנות את ההגדרות למרות שאפשר לעשות את זה גם דרך הקונסול)הטקסטורות מחוברנות (מפתיע מאוד... זה משחק קונסולה!)גם כן Press Enter to Start תודה שעשיתם לנו טובה והחלפתם את הPress START to beginהדבר היחיד שאפשר לתת להם קרדיט עליו זה הArtwork, הסאונד וההשקעה בסיפור הקצראגב אין DX11 ושמעתי שהם אפילו אמרו שבסוף הם לא הולכים להוציא את הפאטץ, חוץ מזה שאם אתה לא בונה את המשחק לDX11 אז הוא לא שווה באותה רמה, METRO נראה הרבה יותר טובלא יודע מה להגיד לכם, אני מאוד התאכזבתי ולCRYSIS 3 אני כבר לא יודע מה לצפות, למרות שעד שהם יכינו אותו כבר יצא הדור הבא של הקונסולות וWIN8 (משמע DX12) אז אולי יהיה משחק ששווה משהו
פורסם 2011 באפריל 814 שנים סתם לשאלה ShockWave,הכלי ההוא שנמצא ב-FILEPLANET, האם הוא איכות יותר טובה מאשר EXTREME שמגדירים במשחק?
פורסם 2011 באפריל 814 שנים בעקרון כן בגלל שהוא מאפשר לך להגדיר עוד כמה הגדרות שאינך יכול מתוך המשחק (אתה יכול בקונסול)אם תעבור על הערכים אז יש 1-3 לכל הדברים, חוץ מHDR BLOOM וכאלהזה כלי של איזה 80קילובייט ואין תור להוריד אותו מפיילפלנט אז תרגיש חופשיכמו שאמרתי הוא בסך הכל נותן לך דרך נוחה להגדיר את הגרפיקה כי המשחק לא מאפשר לך לערבב
פורסם 2011 באפריל 814 שנים יש שרת ישראלי למשחק של VGAMES !חפשו בשם של השרת ISRAEL או VGAMESזה ימצא לכם ! !
פורסם 2011 באפריל 814 שנים סינגל מהנה, עלילה מעולה (לטעמי) שהשאירה אותי ממתין לשלישי במספר.וויזואלית המשחק נראה פגז, DX9 מנוצל בצורה מעולה, זז ומרגיש חלק תוך-כדי שהוא נראה מעולה.עיצוב משגע, ניו-יורק תחת פלישה נראית סוחפת ומעולה.מולטי קצת לא לטעמי, לא מדבר על הבעיות דווקא על הרעיון הכללי.חוץ מזה יש פה פוסטים מצחיקים, כאילו אנשים בוכים על זה שהמשחק זז חלק בלי לאמץ להם את הכרטיס... נראה מעולה נקודה, עובד מעולה נקודה. DX9 מנוצל בצורה פנטסטית, אי אפשר לרצות אנשים.משחק מעולה פלוס בקיצור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.