פורסם 2011 באפריל 414 שנים זה פה ממש חיי.למה אצלי זה מת כזה? אפילו בקרייסיס 1 היה גרפיקה יותר חיה.כי זה סירטון מקרייסיס 1אקסטרים גרפיקה בהגדרות.קרייסיס יצא ב 2007אנחנו ב 2011 עם קריסיס "חדש" שנראה בדיוק אותו דבר
פורסם 2011 באפריל 414 שנים משהו יכול להסביר לי איך אפשר לשחק עם זה במשחק? איפה מגדירים את זה? יש לי פשוט רק ללחוץ על E או על Q.. ועוד דבר, מה זה הדבר הזה שלוחצים על זה שרואים את היד (כמו הסנגון שרואים את הנשק)?
פורסם 2011 באפריל 414 שנים טוב אז יצא העידכון 1.2 למחשב. מישהו כבר הוריד את העידכון ויכול להגיד אם יש שיפור?
פורסם 2011 באפריל 414 שנים בא לי לשרוף את המשרדים של EA [בלי האנשים] .איזה עצבים בן אדם קונה משחק רוצה לשחק במולטי ופשוט אי אפשר, רוב השרתים הם עם פינג של 1000 ומעטים מאוד הם לא, בנוסף לזה משום מה הוא מציג לי תמיד שהשרת מלא למרות שהוא לא ..
פורסם 2011 באפריל 414 שנים איך בדיוק EA קשורים לזה שיש חרא פינג בארץ? אני אומנם שונא את המשחק ומתחרט שקניתי. אבל אין שום קשר בין EA לחרא פינגים בארץ.
פורסם 2011 באפריל 414 שנים ל - איש ששאל איך עושים את זה שהוא מראה את היד ובוחרים שדרוגים זה H תאמת זה לא עוזר יותר מידי .... אם אני עכשיו נמצא בבית כלא אחרי הפינויי של העיר אני קרוב לסוף המשחק או שיש לי עוד זמן לעשות חיים ?
פורסם 2011 באפריל 414 שנים טוב אחרי שהתנסתי עם 3D-Vision במשחק נתתי לו צ'אנס מחודש, עד כה זה הFPS הכי טוב שראיתי בתלת-מימד ללא שום תחרות... אין את כל הבעיות המציקות שיש בדר"כ במשחקי FPS עם תלת-מימד כמו כוונת שמרונדרת במרחק לא נכון וכו', רק על המאמץ הזה אני מוריד בפני Crytek את הכובע.
פורסם 2011 באפריל 414 שנים ל - איש ששאל איך עושים את זה שהוא מראה את היד ובוחרים שדרוגים זה H תאמת זה לא עוזר יותר מידי .... אז למה זה טוב? זה כול כך מרגיז, האם יש דרך כול שהיא לשמור משחק ? בפעם השלישית- לא! צא מזה.. אהבתי !
פורסם 2011 באפריל 414 שנים מחבר Crysis 2’s Manhattan Vs. Real Life Manhattan http://kotaku.com/#!5788625/crysis-2-vs-real-life
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.