עבור לתוכן

Crysis 2 - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

פשש,אני אפילו לא סיימתי את השלב הראשון. הגעתי לשלב שיש גם חייזרים ושם הספיק לי...

לא ראיתי אפילו דבר אחד במשחק שעורר בי עניין, עוד משחק של CRYTEK :nixweiss: לא שונה במיוחד מהקודמים, לא מעניין במיוחד, גם לא מרשים כמו הקודמים.

- FARCRY, משחק בעולם גדול, באיזור טרופי, שנלחמים בו באנשים ומפלצות. מאוד מרשים גרפית יחסית לזמנו.

- CRYSIS, משחק בעולם עוד יותר גדול, עדין טרופי ברובו, שנלחמים בו באנשים וחייזרים. מאוד מרשים גרפית ואפשר להרוס את הסביבה.

- CRYSIS 2, עולם הרבה יותר קטן וסגור, לא טרופי (סוף סוף), נלחמים באותם דברים כמו במשחק הראשון. אין הרבה ישנוי בגרפיקה, אין הרס, חסר הרבה הגזרות.

מה שהכי מפריע זה שאין קשר בכלל בין המשחק הזה למשחק הקודם. הזכירו כמה דמויות מהמשחק הקודם ולא יותר מזה, הסיפור מאחורי CRYSIS היה הרבה יותר טוב והיה עדיף שישמרו על אותו קו ולא יעשו משהו לא קשור רק בשביל לשהוא יהיה ב NEW YORK...

• תגובות 480
  • צפיות 66.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שאלה לגבי המשחק:הורדתי את רמת הקושי לרמה יחסית נמוכה כדי לבדוק משהו...האם אני יכול להעלות את הרמה לרמה האחת לפני הגבוהה ביותר כדי להמשיך בשאר המשחק?

פורסם

הסינגל פלייר ממש יפה

אהבתי מאוד

פורסם

מישהו נתקל בתופעה שהמחשב פשוט קורס אחרי כמה דקה שתיים של משחק? או אפילו במסך הראשי של המשחק ?

עדכנתי לגרסא 1.1 של המשחק + את הדרייבר של הכרטיס מסך.. בהתחלה היה נראה קצת שיפור.. אבל עדיין ממשיך לקרוס..

יש מצב שזה קורה כאשר יש עומס על הכרטיס מסך.. שמתי לב שהמשחק קרס פעמיים כאשר הייתי ליד עשן.

פורסם

בדקת טמפרטורות של הכרטיס? בזמן משחק?

אצלי אין קריסות.

פורסם

המשחק הוא לא הבעיה כנראה המחשב

תגידו רק לי המשחק מזכיר את הף לייף ? כול הג'וקים המגודלים האלה , העיר ההרוסה , החיילים שלבושים כמו רובוטים מוזרים ....

פורסם

בבקשה אל תזכיר את שני המשחקים הללו באותו משפט

פורסם

בדקת טמפרטורות של הכרטיס? בזמן משחק?

אצלי אין קריסות.

עוד לא בדקתי אבל המשחק קורס גם במסך הראשי של המשחק.. והמאוורר על מקסימום.

פורסם

לא יודע, אני עם לפטופ בינוני ועוד לא חויתי קריסה אחת.

פורסם

גם לי אין קריסות המשחק רץ מצוין תבדוק את המחשב שלך בבדיקות מאמץ גם למעבד וגם לכרטיס מסך כנראה שזה משהו מהמחשב ולא מהמשחק.

פורסם

יצא כבר פאצ' 1.2 לקונסולות.

ול-PC? אל תדאגו אנחנו תמיד משתרכים אחריהם. כנראה יותר מאוחר.

פורסם

^^

למה אצלי ב-Extreme Quality זה לא נראה ככה? :-\

HD6950, inter i5 2500 (3.3GHZ), 8gb ram

זה פה ממש חיי.

למה אצלי זה מת כזה? אפילו בקרייסיס 1 היה גרפיקה יותר חיה.

פורסם

הסרטון נראה כמו קרייסיס 1 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים